Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 259 recepten
Welkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen Voorbereidingstijd: 40 minuten Marineertijd : minimaal 1 uur 500 gr ossenhaas, in blokjes van 2,5 cm Voor de marinade: 3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 100 - 150 gram rosbief of andere vleeswaren (zie suggestie bij opmerking)- 1 vleestomaat - 1 limoen of 1/2 citroen - 2 lente-uitjes - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Rund vlees 750 gram. peper, zout, 1 grote tomaat, en een blokje tuinkruiden, en 1blokje rund boullion. kl. beetje kentjoer,mespunt.of komijn.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Mierikswortel-mayonaise: 1 eierdooier 1 eetlepel dijonmosterd 1 eetlepel witte wijnazijn 2 theelepels suiker 75 ml zonnebloemolie 2 theelepels[...]
Bron: smulweb.nl2 entrecotes ongeveer 150/180 gr Voor de marinade: 1 eetlepel bruine basterd suiker 2 eetlepels grove mosterd scheutje gembervocht (als extraatje wat[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr:runderlappen of hacheevlees 3 uien 4 teentjes knoflook zout peper suiker 1/4 pakje braadboter (bv croma) 1 vleesbouillonblokje 1 glas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 g runderriblappen 3 grote uien 50 g braadboter 2 theel. bruine basterdsuiker 1 eetl. bloem 4 dl vleesbouillon, uit een pot of van een[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 12 1350 gr rundvlees entrecote, in blokjes gesneden 55 gr bruine basterdsuiker 2 theelepels knoflookpoeder 1 theelepel uienpoeder[...]
Bron: allrecipes.nlEind vorig jaar organiseerde Elle Eten een Food Styling Contest. Onderdeel was een receptenwedstrijd met het thema: de Rotterdamse multiculturele samenleving.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 1 courgette, in stukken gesneden 1 rode paprika, in stukjes van 2.5 cm gesneden 1 blik (425 g) ananasstukjes, uitgelekt 30 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 kg. runderentrecôte aan een stuk versgemalen peper, zout 1 dl. dragonazijn 1 dl. witte wijn 1 dl. water 50 gr. gesnipperde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2,25 kg runderschenkel, met vlees 1 kg ossenstaart 1 witte radijs (oftewel daikon (Japans) of mooli (Hindi)), gesneden 2 uien,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 pond runderriblap, in dunne plakjes gesneden 5 eetlepels ketjap 2 1/2 eetlepels kristalsuiker 25 gr gehakte lenteui 2 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. tomatenpuree 8 eetl. vers limoensap (circa 3 limoenen) 1½ theel. gemalen korianderzaad 450 g mals rundvlees (bijv.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetlepels ketjap 1 eetlepel sesamolie 1 eetlepel sesamzaad 1 teentje knoflook, fijngehakt 1 theelepel rietsuiker 1/2 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen -Schinkenpalmen ¼ witte kool zout 3 el azijn 2 el olie peper uit de molen suiker 8 plakken achterham -Rookvleesrolletjes 1 bosje[...]
Bron: smulweb.nl