Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 197 recepten
Zondag is de uitgelezen dag (na een ochtendje in bed luieren met een boekje..) voor het afstruinen van één of meer rommelmarkten. Helemaal als de zon daarbij[...]
Bron: mangerie.blogspot.comNa ons lange weekend op het buitenverblijf, is weer de hoogste tijd voor vitamientjes. Ondanks de goede voornemens, zijn de maaltijden er vaak een[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comEergisteren liet ik me verrassen door dit overheerlijke aspergegerecht in restaurant Op de Tuin . Een sympathiek pijpenla-restaurant in, hoe kan het ook[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen 1 kg vastkokende aardappelen, geschild 1 citroen 4 biefstukken van wildzwijn à 150 g, op kamertemperatuur 250 g cantharellen,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 100 - 150 gram rosbief of andere vleeswaren (zie suggestie bij opmerking)- 1 vleestomaat - 1 limoen of 1/2 citroen - 2 lente-uitjes - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 dungesneden entrecotes van ca. 125 gr. per stuk 1 el. olie zout en peper 1 groot stokbrood in vier gelijke stukken 1 vleestomaat in dunne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voorbereidingstijd: 40 minuten Marineertijd : minimaal 1 uur 500 gr ossenhaas, in blokjes van 2,5 cm Voor de marinade: 3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 500 gram Goede biefstuk; bij voorkeur Ossenhaas maar een goedkopere variant kan zeker ook wel! (Biologische slager!!!) - 1 kleine ui - 50[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 3,5 liter runderbouillon 1 grote ui, in ringen 6 plakjes verse gember 1 stengel citroengras 1 kaneelstokje 1 theelepel hele[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 225g mayonaise 4 eetl gedroogde kokos, fijngehakt handjevol gehakte verse munt 1kg kalkoengehakt 250g broodkruimels 100ml Thaise[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 750 gram lendenbiefstuk - 1 eetlepel honing - 1 eetlepel oploskoffie - 2 theelepels citroensap - 2 teentjes knoflook - 8 kleine groene mini[...]
Bron: smulweb.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 100g broodkruimels 1 theel kelppoeder 1 teentje knoflook, fijngehakt 1/4 theel paprika 1 theel zout 350g stevige tahoe -[...]
Bron: allrecipes.nl(recipe in English? please scroll down) In de Italiaanse keuken wordt veel vaker kalfsvlees gebruikt dan hier in Nederland. Ik moet zeggen wij eten het ook[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comVoorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 3 eetlepels olie 6 struisvogelbiefstukjes (uit 3 bakjes Gourmet wild) citroenpeper mangochutney (pot a 340 g) zet alles op mijn lijst Handig[...]
Bron: ah.nlMet Indisch eten ben ik min of meer groot gebracht, we aten thuis vaak rijst, rijsttafel, nasi goreng, bami, sateh, gado-gado, sajoer, klapper met ketan en[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlKikkererwten Paneermeel Geklutst ei Sesamzaadjes Teentje geprakte knoflook Komijnpoeder Zout Paprika-poeder Voorbereiding Het beste kun je de hoeveelheden qua[...]
Bron: smulweb.nl