Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 90 recepten
voor 40 personen 15 pakken gedroogde bruine bonen, 10 uien, 3 kg speklappen, 20 eetlepels azijn, zout, peper, 400 gram bloem, 5 liter kookvocht van de bruine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Club sandwich (1) 12 sneden wit brood, geroosterd en beboterd , 12 dikke plakken kipfilet 8 plakken bacon, even gebakken , 2 tomaten in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 blikjes linzen (à plm. 340 gr) of 250 gram linzen zelf koken volgens gebruiksaanwijzing op het pak (plm. 20 min koken!) 4 plakken[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 5 180 ml ketjap 180 ml water 3 eetlepels azijn 4 eetlepels donkerbruine basterdsuiker 2 eetlepels ruwe rietsuiker 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 350 g varkensfilet (varkenshaas), zonder vet en in reepjes van 5 × 1 cm gesneden 1 el lichte sojasaus 2 tl maïzena 2 vellen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 180 ml sojasaus 60 ml worcestersaus 2 teentjes knoflook 1150 gr runderfilet, in stukjes van 2,5 cm gesneden 1150 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 stuk rundvlees om te sudderen, zonder been 1 laurierblad schil van 1 citroen 2 kruidnagel 1 ui, in dunne plakjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 20 100 gram bloem 175 gram boter 200 gram grof gehakte selderij 1 grote ui, grof gehakt 1 grote groene paprika, grof gesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 grote uien, fijngesneden 4 el olie 500 g hamlappen, in stukjes 1 tl gemalen koriander (ketoembar) 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 2 Kg. Ribs (rund of varken) Zout en gemalen peper naar smaak. 450 Ml. Ketchup 250 Ml. Chili Saus 125 Gr. Bruine basterd Suiker 4 El. Azijn 2[...]
Bron: smulweb.nlIn het kader van het foodblogevent koken met alcohol zou ik nog mijn bijdrage leveren. Ik kan natuurlijk een verhandeling houden over het keukenplafond in[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comVan sommige kookboeken word ik zo blij! Zo ook van het vrij nieuwe kookboek van Virginie Besancon, Mijn keuken van de zon. Prachtige foto's van schilderachtig[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comgegeten op 9 april 2 grote uien, fijngesneden, 4 el olie, 500 gr stukjes hamlap, 1 tl ketoembar, 1 tl djinten, 1 tl djahé, 1 teentje knofook, geperst, 1 blikje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 8 personen 1600 g hamlappen of schouder lappen in blokjes gesneden VOOR MARINADE: 100 ml witte azijn 100 ml olie 1+1/2 e Worcestersaus 2 e ui, fijn 2[...]
Bron: smulweb.nl