Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
voor 4 personen ± 450 gr varkenshaas 250 g champignons 2 fijngesneden uien 1/2 rode en een 1/2 groene paprika ½ flesje bockbier kruidnagel,[...]
Bron: smulweb.nlLekker en makkelijk! Deze hartige röstischotel met sperziebonen en shoarmavlees is een recept wat ooit in een blad van supermarkt Super de Boer heeft gestaan.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 500 g rib-runderlappen 2 tenen knoflook 4 uien 2 speklapjes 2 el suiker 100 g boter 4 kruidnagels 500 ml hete runderbouillon (van tablet) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g riblappen (op kamertemperatuur) 3 uien (gehalveerd) 4 tenen knoflook 3 el olijfolie 100 g gesneden (chorizo (vleeswaren)) 1 el gemalen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 duopak vetspekblokjes (250 g) 6 uien (in dunne halve ringen) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 8 kruidnagels 1 tl zwarte peperkorrels 1 tl[...]
Bron: ah.nlMet behulp van Chili ben ik een groot deel van mijn tweede jaar in Amsterdam doorgekomen. Het is voor mij een zomers-winter gerecht. Ik woonde toen in een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDikke kans dat je nog nooit van Biryani gehoord hebt. Maar in huize Sigi prijkt de Biryani fier op de lijst met toppers die op de koelkast hangt; een lijstje[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlAlles achter glas Herinneren jullie de receptenactie op de site ‘Friends of Glass’ nog? Stuur een recept in wat in glas bewaart kan worden. Zorg[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHutspot wordt op veel verschillende manieren bereid, met net zoveel verschillende ingrediënten. De meeste recepten bevatten in ieder geval uien en wortels.[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten 2 uien (fijngesnipperd) 2 teentjes knoflook (geperst) 3 eetlepels olijfolie 1 eetlepel tomatenpuree 1 theelepel gemalen kruidnagel 1 blik[...]
Bron: ah.nlOngeveer 3 liter water 2 grote potten bruine bonen 1 klein potje witte bonen 1 klein blikje rode kidneybonen 1 mergpijp 4 grote preien 3 grote uien 3 - 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 400 g riblappen, op kamertemperatuur * 3 uien, gehalveerd * 4 tenen knoflook * 3 el olijfolie * 100 g gesneden chorizo (vleeswaren) * 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 400 g riblappen, op kamertemperatuur * 3 uien, gehalveerd * 4 tenen knoflook * 3 el olijfolie * 100 g gesneden chorizo (vleeswaren) * 1 el[...]
Bron: smulweb.nlZal dit echt een recept uit de Pyreneeën zijn? Ik weet het niet, maar het was in ieder geval wel erg lekker. 250 gram hamlappen, 250 gram braadworsten, 100[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEisbein 500 ml water 4 e jodium vrij zeezout 1 e zwarte peperkorrels 1 e kruidnagels 5 gedroogde laurierbladeren 1.5 liter ijs koud water Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 400 g droge bruine bonen of rode kidneybonen water om de bonen te koken (dubbele hoeveelheid) 1 afgestreken theelepel bonenkruid[...]
Bron: allrecipes.nlDe aardappelen, de uien, de spruitjes en het takje rozemarijn komen uit eigen tuin. Het ei door de rösti komt van onze eigen kippetjes en vlees (lam) komt van[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr