Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 61 recepten
Diana Henry is een van mijn favoriete koks en kookboekenschrijvers. Niet ingewikkeld, wel creatief. Dit recept komt uit haar boek Simpel. Ingrediënten voor 4[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen * 1 blikje tonijn op olie * 2 stuks ansjovisfilets * 2 eetl citroensap * 4 eetl mayonaise * 1/8 liter zure room * zout * peper * 2 eetl[...]
Bron: smulweb.nlAmarettoparfait met kaneelsiroop Borrelhapjes: 1. Gebakken geitenkaasjes 2. Canapé met tomaatjes en feta-pesto 3. Bladerdeeg-zalmhapje 4. Crostini met[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comBorrelhapjes: 1. Gebakken geitenkaasjes 2. Canapé met tomaatjes en feta-pesto 3. Bladerdeeg-zalmhapje 4. Crostini met prosciuotto, geitenkaas en vijgenjam 5.[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comHet is de tijd voor asperges. De lente is nog niet voorbij, dus het kan nog. Deze verrukkelijke groente kan je op vele wijze bereiden. Vandaag heb ik een[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comNeem ook eens een kijkje in de studentenkeuken . Tonijn, pasta, gorgonzola, gorgonzola (volgens mij is het magor), varkenshaas en champignonsaus van Knorr. En[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 250 g speklap, in plakjes van 3 cm gesneden 4 kopjes gehakte kimchi of gekocht uit potje 3-4 e sap van kimchi 1 e suiker 1 e Sichuan[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 800 gram platte fricandeau (kalf of varken of een varkensfiletrollade) 1 wortel 1 stengel bleekselderij 1 eetlepel witte wijnazijn 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram fricandeau (plakjes) 1 blikje tonijn in olie 1/2 zakje verse bieslook 3 eetlepels mayonaise 1/2 bekertje creme fraiche 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 blikje tonijnmoot naturel (195 g), uitgelekt 5 eetlepels mayonaise 3 eetlepels citroensap 2 zakken rucola (sla, a 75 g) 400 g gebraden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g speklap, in plakjes van 3 cm gesneden 4 kopjes gehakte kimchi of gekocht uit potje 3-4 e sap van kimchi 1 e suiker 1 e Sichuan[...]
Bron: smulweb.nlVoorgerechten: 1. Amuse met Gandaham, abrikozen en pijnboompitten 2. Gevulde auberginerolletjes 3. Zalmtartaar 4. Gebakken paddenstoelen gevuld met ricotta 5.[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIk was donderdagavond uitgenodigd op een eetfestijn in Zomergem, georganiseerd door een vriendin die binnenkort de Mont Blanc gaat beklimmen en nog wat centjes[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe smaak van Sicilië Na de blog van Jaap met de watertandende arancini uit Sicilië, deelt VacanceSelect in deze gastblog vandaag meer over het Siciliaanse[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe vriezer leeg eten…. Mijn vriezer is afgestampt vol! Grote bakken mastersauce/Lo Shui , desembroden , speltmuffins , zelfgemaakte rode kool, biologisch[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHelemaal leuk, die Bagel tapas van Bagels& Beans! Op een zonnig terras heb ik hier een tijdje geleden heerlijk van genoten.. Ik was met een[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nl