Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
voor 4 personen Rund vlees 750 gram. peper, zout, 1 grote tomaat, en een blokje tuinkruiden, en 1blokje rund boullion. kl. beetje kentjoer,mespunt.of komijn.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g schouderlappen, in plakjes gesneden 1 cm verse gember, fijn 4 teentjes knoflook, fijn 5 cm pijpkaneel 3 kardemomzaden 1 t chilipoeder 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g riblappen 3 sjalotjes 2 teentjes knoflook 2 rode pepers 25 g macadamianoten 4 el olie 2 tl ketoembar 1 tl djinten (gemalen komijn) 4 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 2 Kg. Ribs (rund of varken) Zout en gemalen peper naar smaak. 450 Ml. Ketchup 250 Ml. Chili Saus 125 Gr. Bruine basterd Suiker 4 El. Azijn 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 700 gr. mager rundvlees * 200 gr. runderlever * 150 gr. rundernier * 1 eetlepel reuzel * 2 grofgesneden uien * 1 takje tijm * 2 bladen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stooflappen (rund) zout en versgemalen peper 4 el olie 2 grote uien, in halve ringen 1 laurierblad 2 kruidnagels 500 ml warme runderbouillon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1/2 kg. bovenbeenstuk rund 1/8 worstjes (vienesas zijn de Chileense variant van Frankfurters) 1/4 longanizas Deze worstjes zijn van[...]
Bron: smulweb.nlVoor de knoflooksaus: 5 uitgeperste teentjes knoflook - 100 g abrikozenmarmelade - 6 EL milde azijn - een beetje sojasaus - 1 msp. gemberpoeder - 1 TL[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 800 gram platte fricandeau (kalf of varken of een varkensfiletrollade) 1 wortel 1 stengel bleekselderij 1 eetlepel witte wijnazijn 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1,5 kilo spareribs, uit het ribstuk 3 liter (groente)bouillon MARINADE 3 dl honing 0,5 dl azijn 3 tenen knoflook, fijngehakt 1/2 chilipeper,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 140 g zwoerd 500 g gedroogde witte bonen(12 uur weken in drie keer het volume water) 1 stengel bleekselderij 1 winterpeen 1 sjalot 8 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHachee na de winterkou! Met rode wangen van de kou komen we thuis en lusten wel een bordje hachee met rode kool en aardappeltjes! Vandaag het aloude recept van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOoit maakte ik Bobotie uit een van mijn vele receptenboeken. Het klonk wel lekker en dat was het ook. Tegenwoordig kun je het met een pakje van het welbekende[...]
Bron: alabudget.blogspot.nlDikke kans dat je nog nooit van Biryani gehoord hebt. Maar in huize Sigi prijkt de Biryani fier op de lijst met toppers die op de koelkast hangt; een lijstje[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl