Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 177 recepten
Dit is een traditioneel recept uit Spaans Catalonië, om precies te zijn uit de plaats Olot in de streek Garrotxa. Dus als u op de kaart Patates d'Olot ziet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gr gehakt HOH 1 snee witbrood (zonder korst) 1 ui (gesnipperd) 1 ei Zeezout 1 t paprikapoeder Zwarte peper Handje verse koriander 2 t munt[...]
Bron: smulweb.nlNet zoals bij muntdrop , zegt de naam van boerderijdrop eigenlijk al genoeg. Onomstotelijk gaat het hier om (harde zoute) dropjes uitgevoerd in treffende[...]
Bron: nederdropje.blogspot.comEr is een overduidelijke internethype gaande over deze taart : Deze 'varkentjes in de modder' taart werd nog niet zo lang geleden voor het eerst gezien op[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDe moderne mens kookt uit pakjes (en zakjes). En ik geef het grif toe; ik heb me er ook schuldig aan gemaakt, vroeger in veelvoud, en heel soms nu nog. En dat[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDruk, druk, druk, is een uitdrukking die wat mij betreft finaal geschrapt mag worden uit een ieders taalgebruik. Vroeger, ja toen, toen hadden de mensen het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comNa ruim 9 maanden bloggen wordt het de hoogste tijd voor een bekentenis. Ha, daar zul je ’t hebben, zullen er nu stellig een aantal onder jullie denken.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comRuim zes jaar geleden liep ik met Cochon & fils onder mijn arm. Een prachtkookboek over varkensvlees. Was Nederland daar wel klaar voor? Want tja, de[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen 4 stooflappen (rund) zout en versgemalen peper 4 el olie 2 grote uien, in halve ringen 1 laurierblad 2 kruidnagels 500 ml warme runderbouillon[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 15 3 blikken bruine bonen 3-3,5 liter water 0,5 liter runderfond ca. 6 bouillonblokjes (rund) of naar smaak meer of minder ca. 750[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * 700 gr. mager rundvlees * 200 gr. runderlever * 150 gr. rundernier * 1 eetlepel reuzel * 2 grofgesneden uien * 1 takje tijm * 2 bladen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 2 Kg. Ribs (rund of varken) Zout en gemalen peper naar smaak. 450 Ml. Ketchup 250 Ml. Chili Saus 125 Gr. Bruine basterd Suiker 4 El. Azijn 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 tartaartjes 2 rode uien 1 eetlepel appel- of perenstroop 6 eetlepels runds- of gevogeltefond 2 eetlepels boter 5 eetlepels zonnebloem- of[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 1 rode paprika, in stukjes 1 eetlepel Provençaalse kruiden 100 gr tomatenpuree 1 kg suddervlees (rund), in blokjes 1 kg tomaten,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el extra vergine olijfolie 200 g kastanjechampignons, gehalveerd 1 rode paprika, zaad verwijderd en in fijne reepjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1kg suddervlees (rund), in blokjes 4 wortels, gehakt 2 uien, in ringen 1 eetlepel bruine suiker 125ml Bourgogne wijn 3 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlHet wordt al weer wat kouder en ik heb maar weer eens erwtensoep gemaakt. Volgens mij kan bijna iedereen in Nederland wel erwtensoep maken, maar deze wijkt[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com