Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Dit is een traditioneel recept uit Spaans Catalonië, om precies te zijn uit de plaats Olot in de streek Garrotxa. Dus als u op de kaart Patates d'Olot ziet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 6 personen 600 gram rund stoofvlees in stukjes gesneden, 300 gram geweekte witte bonen, 1 pakje gezeefde tomaten, 2 grote uien, 4 tenen knoflook, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1/2 k papardelles, andere pasta is ook goed. 4 sl olijfolie. 500 gr runderfilet. 1 ui fijngehakt. 3 teentjes knoflook fijngehakt. 6[...]
Bron: smulweb.nlZo, eindelijk een weekje weg. Althans, zondag verkast Aan tafel met Tanja een weekje naar Mallorca. Met vriendin en kroost van 2+. De tweeplusser eet[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comNa ruim 9 maanden bloggen wordt het de hoogste tijd voor een bekentenis. Ha, daar zul je ’t hebben, zullen er nu stellig een aantal onder jullie denken.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDe afgelopen maanden was in vrijwel elk culinair tijdschrift op z'n minst wel een kader aan de drie jonge worstmakers gewijd die zich onder de naam 'Brandt en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comRijst dus, maar dan geen gewone, maar risottorijst. Daar gebruik je natuurlijk Italiaanse voor. De rijstvelden van Italië liggen in Noord-Italië in de[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comvoor 6 personen 600 gram rund stoofvlees in stukjes gesneden, 300 gram geweekte witte bonen, 1 pakje gezeefde tomaten, 2 grote uien, 4 tenen knoflook, 1[...]
Bron: smulweb.nlWie feestmenu zegt, denkt heel vaak aan wild, of exquise vis- en zeevruchtensoorten à la kreeft, coquilles en consoorten, allemaal heel lekker, natuurlijk,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beTuinbonen met doperwtjes, spekjes, witte wijn en munt Simpele ingrediënten, maar wat was het lekker. Ik kocht bij La Casa del Jamón, de vleeswarenafdeling van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJudith Leyster Wie kinderen heeft zingt vast wel eens ‘ Altijd is Kortjakje ziek ’. Van dat zielige meisje dat zo jammerlijk het bed moet houden,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSpinazie à la crème In de laatste gezondheidsgids van de consumentenbond staat een test met spinazie à la crème in de hoofdrol. Zelf eet ik deze spinazie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlCreme Crue is weliswaar een restaurant in oud Rijswijk, maar ik plaats het toch in 'Delft Culinair' omdat het simpelweg zó dichtbij is en op allerlei manieren[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlNa ruim 9 maanden bloggen wordt het de hoogste tijd voor een bekentenis. Ha, daar zul je ’t hebben, zullen er nu stellig een aantal onder jullie denken.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comZelfgemaakte moussaka is heerlijk. Het is makkelijk te maken maar er zijn wel veel stappen, dus neem de tijd. Ingrediënten : 600 gram gehakt (bij voorkeur mix[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlAch, de spagaat van de hedendaagse blogger… Schrijf je voor de kijkcijfers of over iets waar je je goed bij voelt? Wie dit jaar wilde scoren qua[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl