Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 282 recepten
Dit is een traditioneel recept uit Spaans Catalonië, om precies te zijn uit de plaats Olot in de streek Garrotxa. Dus als u op de kaart Patates d'Olot ziet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 6 personen 200 gr rund of varkensvlees per persoon 500 gram dobbelsteentjes spek per persoon 2 uien, 1 groene of gele paprika, 2 tomaten rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr gehakt HOH 1 snee witbrood (zonder korst) 1 ui (gesnipperd) 1 ei Zeezout 1 t paprikapoeder Zwarte peper Handje verse koriander 2 t munt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1/2 k papardelles, andere pasta is ook goed. 4 sl olijfolie. 500 gr runderfilet. 1 ui fijngehakt. 3 teentjes knoflook fijngehakt. 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 2 Kg. Ribs (rund of varken) Zout en gemalen peper naar smaak. 450 Ml. Ketchup 250 Ml. Chili Saus 125 Gr. Bruine basterd Suiker 4 El. Azijn 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g riblappen 3 sjalotjes 2 teentjes knoflook 2 rode pepers 25 g macadamianoten 4 el olie 2 tl ketoembar 1 tl djinten (gemalen komijn) 4 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g schouderlappen, in plakjes gesneden 1 cm verse gember, fijn 4 teentjes knoflook, fijn 5 cm pijpkaneel 3 kardemomzaden 1 t chilipoeder 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Rund vlees 750 gram. peper, zout, 1 grote tomaat, en een blokje tuinkruiden, en 1blokje rund boullion. kl. beetje kentjoer,mespunt.of komijn.[...]
Bron: smulweb.nl± 1kg. rund gehakt 8 eieren ± 8 eetlepels paneermeel ± 10 pruimen (gedroogd) peper zeezout ± 1 eetlepel sambal ± 4 tenen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 300 gr kleine wortels, geschraapt 25 gr boter 1 teentje knoflook, geplet 100 ml Marsala wijn 1/2 bouillonblokje (rund of kip),[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 8 tartaartjes 2 rode uien 1 eetlepel appel- of perenstroop 6 eetlepels runds- of gevogeltefond 2 eetlepels boter 5 eetlepels zonnebloem- of[...]
Bron: smulweb.nl1 pak diepvries loempiavellen (of filodeeg); 250 gram gehakt (naar keuze rund-kalfs of lams); zout en peper; 1 koffielepel gemalen komijn; 1 koffielepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 1 rode paprika, in stukjes 1 eetlepel Provençaalse kruiden 100 gr tomatenpuree 1 kg suddervlees (rund), in blokjes 1 kg tomaten,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el extra vergine olijfolie 200 g kastanjechampignons, gehalveerd 1 rode paprika, zaad verwijderd en in fijne reepjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1kg suddervlees (rund), in blokjes 4 wortels, gehakt 2 uien, in ringen 1 eetlepel bruine suiker 125ml Bourgogne wijn 3 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 600 gram rund stoofvlees in stukjes gesneden, 300 gram geweekte witte bonen, 1 pakje gezeefde tomaten, 2 grote uien, 4 tenen knoflook, 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 15 3 blikken bruine bonen 3-3,5 liter water 0,5 liter runderfond ca. 6 bouillonblokjes (rund) of naar smaak meer of minder ca. 750[...]
Bron: allrecipes.nlRuim zes jaar geleden liep ik met Cochon & fils onder mijn arm. Een prachtkookboek over varkensvlees. Was Nederland daar wel klaar voor? Want tja, de[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.com