Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 171 recepten
Dit is een traditioneel recept uit Spaans Catalonië, om precies te zijn uit de plaats Olot in de streek Garrotxa. Dus als u op de kaart Patates d'Olot ziet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe moderne mens kookt uit pakjes (en zakjes). En ik geef het grif toe; ik heb me er ook schuldig aan gemaakt, vroeger in veelvoud, en heel soms nu nog. En dat[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen - 500 gram Half om Half gehakt van de (Biologische) slager - 1 Kilo aardappelen - 2 flinke uien - 50 gram ROOMboter - 20 gram milde[...]
Bron: smulweb.nl500 gram gehakt (lams- of rund naar keuze); 1 ei; 1 fijngehakte ui; 1 eetlepels fijngehakte platte peterselie; 1 eetlepel fijngehakte verse koriander; 1/2[...]
Bron: smulweb.nlRijst dus, maar dan geen gewone, maar risottorijst. Daar gebruik je natuurlijk Italiaanse voor. De rijstvelden van Italië liggen in Noord-Italië in de[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comHet wordt al weer wat kouder en ik heb maar weer eens erwtensoep gemaakt. Volgens mij kan bijna iedereen in Nederland wel erwtensoep maken, maar deze wijkt[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comNet zoals bij muntdrop , zegt de naam van boerderijdrop eigenlijk al genoeg. Onomstotelijk gaat het hier om (harde zoute) dropjes uitgevoerd in treffende[...]
Bron: nederdropje.blogspot.comEr is een overduidelijke internethype gaande over deze taart : Deze 'varkentjes in de modder' taart werd nog niet zo lang geleden voor het eerst gezien op[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDruk, druk, druk, is een uitdrukking die wat mij betreft finaal geschrapt mag worden uit een ieders taalgebruik. Vroeger, ja toen, toen hadden de mensen het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Porties : 15 3 blikken bruine bonen 3-3,5 liter water 0,5 liter runderfond ca. 6 bouillonblokjes (rund) of naar smaak meer of minder ca. 750[...]
Bron: allrecipes.nlNa ruim 9 maanden bloggen wordt het de hoogste tijd voor een bekentenis. Ha, daar zul je ’t hebben, zullen er nu stellig een aantal onder jullie denken.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comNa ons lange weekend op het buitenverblijf, is weer de hoogste tijd voor vitamientjes. Ondanks de goede voornemens, zijn de maaltijden er vaak een[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comRuim zes jaar geleden liep ik met Cochon & fils onder mijn arm. Een prachtkookboek over varkensvlees. Was Nederland daar wel klaar voor? Want tja, de[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen * 700 gr. mager rundvlees * 200 gr. runderlever * 150 gr. rundernier * 1 eetlepel reuzel * 2 grofgesneden uien * 1 takje tijm * 2 bladen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Rund vlees 750 gram. peper, zout, 1 grote tomaat, en een blokje tuinkruiden, en 1blokje rund boullion. kl. beetje kentjoer,mespunt.of komijn.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1kg suddervlees (rund), in blokjes 4 wortels, gehakt 2 uien, in ringen 1 eetlepel bruine suiker 125ml Bourgogne wijn 3 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 800 gram platte fricandeau (kalf of varken of een varkensfiletrollade) 1 wortel 1 stengel bleekselderij 1 eetlepel witte wijnazijn 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nl