Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 112 recepten
Ingrediënten Porties : 2 3 plakken buikspek (varken) olijfolie 1 steranijs komijn 2 middelgrote aardappelen, geschild en gesneden scheut melk 2 klontjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 g schouderlappen, in plakjes gesneden 1 cm verse gember, fijn 4 teentjes knoflook, fijn 5 cm pijpkaneel 3 kardemomzaden 1 t chilipoeder 2[...]
Bron: smulweb.nlRuim zes jaar geleden liep ik met Cochon & fils onder mijn arm. Een prachtkookboek over varkensvlees. Was Nederland daar wel klaar voor? Want tja, de[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comDruk, druk, druk, is een uitdrukking die wat mij betreft finaal geschrapt mag worden uit een ieders taalgebruik. Vroeger, ja toen, toen hadden de mensen het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comGarnalen zijn lekker, maar wel eng. Je kunt er doorheen kijken, zoals bij sommige bejaarden. Dan zie je, dwars door dat hangende zeildoek van vlees heen, de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEr is een overduidelijke internethype gaande over deze taart : Deze 'varkentjes in de modder' taart werd nog niet zo lang geleden voor het eerst gezien op[...]
Bron: mangerie.blogspot.comNet zoals bij muntdrop , zegt de naam van boerderijdrop eigenlijk al genoeg. Onomstotelijk gaat het hier om (harde zoute) dropjes uitgevoerd in treffende[...]
Bron: nederdropje.blogspot.comGeklaarde boter,blokjes biefstuk, stukjes varkenshaas, blokjes fricandeau of oester, paarden, lams- of kalfsvlees paprikagehakt, kerrie- en[...]
Bron: smulweb.nl3,0 kg Schoudervlees varken in inclusief vet 1,5 kg Magere runderriblap, bieflapen of schenkel 5 eetlepels zout 1 eetlepel suiker 2 eetlepels cayenne peper 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 800 gram platte fricandeau (kalf of varken of een varkensfiletrollade) 1 wortel 1 stengel bleekselderij 1 eetlepel witte wijnazijn 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten - 4 Kalf schnitzels Of - 2 Kipfilets (snij de kipfilets overdwars, met een scherp mes in 2 a 3 plakken) Of - 4 Varkensschnitzels TIP Haal[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kilo varkensschouder 1,5 dl tomatenketchup 1 dl wittewijnazijn 1 dl (kippen) bouillon 50 g basterdsuiker 1 e fijne Franse mosterd 1 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 ribkarbonades, bij voorkeur met bot peper en zout, versgemalen optioneel: mosterd 4 plakken pittige kaas 4 plakken achterham boter 4x Smult[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1,2 kilo (doorregen) varkensschouder peper en zout, versgemalen 1 e bloem 1 e boter (of reuzel) 4 kruidnagels 5 dl warme (kippen)bouillon 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 140 g zwoerd 500 g gedroogde witte bonen(12 uur weken in drie keer het volume water) 1 stengel bleekselderij 1 winterpeen 1 sjalot 8 teentjes[...]
Bron: smulweb.nl