Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 61 recepten
Ingrediënten Porties: 4 1 kilo aardappelen, geschild 300 gr kipfilet, in blokjes 1 ui, fijngesneden 2 theelepels kerriepoeder 200 gr champignons, in[...]
Bron: allrecipes.nlEven iets waarover op Amerikaanse blogs erg lyrisch wordt gedaan. “Cauliflower Sauce”. Zoek maar op, google het maar. Sexy klinkt het niet, maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDuurzame voeding is een van mijn passies. Het is dan ook echt een eer voor mij om deel te mogen nemen aan de Future Food Academy. In navolging van Meat the[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlZoveel als ik van groene smoothies houd in de zomer....zo NIET houd ik ervan in de winter. Het valt als een soort van 'ijsklomp' in m'n maag en ik word de rest[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlDeze tosti is spontaan ontstaan toen wij tortilla's over hadden van een Mexicaanse maaltijd. Is weer eens wat anders dan een broodtosti en wij blijven[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlIk heb laatst iets heel erg lekkers gemaakt wat niet al te gezond is maar af en toe moet kunnen. Het is verse pasta met broccoli en een kip/room/pesto/tapenade[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlTrek in winterkost! Ondanks dat niet alle bomen kaal zijn, kun je merken dat we alweer wat verder in de herfst zijn belandt. Het wordt al eerder donker en de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlRisotto Risotto is toch wel een van de allermooiste gerechten die ik ken. Zachte bolronde rijstkorrels in bouillon gekookt. Heerlijk smeuïg, romig en vol van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGoedenavond lezers! Ik moet jullie vertellen dat ik het haat als mijn eten één kleur heeft. Of nouja, vooral als mijn eten alleen geel is. Of oranje. Het is[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlKip met blauwe kaassaus en sherry Was heel lekker. Mag ook wel want dit recept om thuis te maken is van topkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOké, ik geef het eerlijk toe... Toen ik deze combinatie voor het eerst hoorde was ik ook niet direct enthousiast... Maar ik ben dol op pasta én op mosterd, dus[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHet is alweer het einde van de maand en dus weer tijd voor de foodblogswap , waarbij foodbloggers op Facebook een andere foodblog toegewezen krijgen om van te[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlSpierballen heb ik er nooit echt van gekregen. En of het ooit een bijdrage geleverd heeft aan de verhoging van mijn bij tijden optredend tekort aan ijzer, is[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Porties: 4 40 gr boter 2 uien, in stukjes gesneden 1 theelepel geperste knoflook 400 gr champignons, in blokjes gesneden 1 kilo in blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlAardappelpuree maken, verbrokkelde blue kaas erdoor mengen. 1 grote ui in ringen snijden, 1 el olie verhitten in koekepan, ui 20 minuten laten carameliseren.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIk ben weer voor de bijl gegaan en heb een nieuw kookboek gekocht: Simple Pleasures van Annabel Langbein. Behalve dat er erg lekkere gerechten in staan met[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl