Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 85 recepten
Zo lekker is dit. Bruine bonen met rijst. Ik maak altijd wat extra zodat ik nog een portie kan invriezen. Dit recept volg ik al heel lang, weet niet meer waar[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlvoor 4 personen 4 Kipfilets 50 gram Boter 250 gram Ui 150 gram Selder 250 gram Wortelen 1 liter Kippenbouillon 3 Raapjes - kleine 0,5 liter Tomaten - gepelde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Hele kip zak mosselgroenten (selder, ui, wortel, prei) enkele voorgekookte aardappelen room Eierdooier Kruiden naar smaak (thijm, laurierblad,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Hele kip zak mosselgroenten (selder, ui, wortel, prei) enkele voorgekookte aardappelen room Eierdooier Kruiden naar smaak (thijm, laurierblad,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Plm. 8 kipdijfilets of 400 gram kipfilet 2 el olijfolie 4 teentjes knoflook 2 rode uien 20 groene olijven 1 dl droge witte wijn 2 blaadjes[...]
Bron: smulweb.nl2 selderij stengels 2 wortels 2 uien 5-6 blaadjes salie 2-3 blaadjes laurier Rozemarijn 2 steranijs 2 plakjes gerookte bacon 8-14 kippenvleugeltjes (14 voor[...]
Bron: smulweb.nl4 kipfilets, 1 bolletje mozzarella (grof geraspt), 4 el geraspte parmezaanse kaas, 2 zongedroogde tomaatjes (gehakt), 1 el verse basilicum, 85 gram grof[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEn toen was daar die dag dat ik o zo'n verschrikkelijke trek had in Indiaas eten. Met raïta, pappadums en kulfi toe. Zonder vlees, kip of vis. Dan blijkt het,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOnlangs plaatste ik op Facebook al een foto van mijn Hooimadamekes. Huh wat is dat? Nou gewoon een ouderwetse hooikist in een nieuw jasje. Kijk eens op[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nl"Je naam zal maar als soep voortleven in het geheugen van de mensheid... Het is de maîtresse van de Franse koning Karel nummer 7 overkomen, maar daar hoeft[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBiologische riblappen In de herfst en winter maak ik regelmatig een stoofpot met vlees of groenten. Als stoofvlees koop ik biologische riblappen van de Jumbo.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl25 jaar terug in de tijd! Bij het eten van het recept van de dhal met rijst en salade van vandaag, werd ik ineens 25 jaar terug in de tijd geworpen! In[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGestoofde kip in Lo Shui Het geheim van Master Sauce/Meestersaus/ 鹵水/ Lo Shui/ Lu Sui Bladerend door een kookboekje op zoek naar rode kool gerechten, viel mijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl