Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 61 recepten
Hou je van wortelcake dan vind je deze pompoencake ook te gek. Het is een echte smeuïge herfstcake met geraspte pompoen, kaneel, speculaaskruiden, geraspte[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIk geef toe: het is al weer even geleden, maar ik wil jullie graag - in de herhaling - nog een keer laten meegenieten van onze lunch bij De Librije in Zwolle.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk geef toe: het is al weer even geleden, maar ik wil u graag toch nog even laten meegenieten van onze lunch bij De Librije in Zwolle. Het werd niet alleen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 3 personen 300 gr half om half gehakt, roux van 30gr. boter en 30gr. bloem, marsala specerijen van Jonnie Boer, zeezout. 1 grote of 2 kleine bataat, 1[...]
Bron: smulweb.nlJonnie Boer is de internationaal bekende chef-kok en eigenaar van driesterren-restaurant De Librije te Zwolle. Hij noemt 'de natuur' als zijn inspiratiebron en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comAls foodblogger kom je nog eens ergens! Zo was ik onlangs bij De Librije waar ik bij binnenkomst al haast tegen Jonnie Boer aan botste, enorm onder de indruk[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comGelukkig worden er steeds meer kruidenmixen gemaakt zonder zout. Jonnie Boer bijvoorbeeld ontwikkelde een hele kruidenmixen-lijn - Original Spices - waarvan[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVariatie in de keuken, het is mijn motto, maar ook dat van ' Variatie in de Keuken '. Deze stichting helpt professionals, bedrijven én consumenten de uitdaging[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlMijn moeder noemt mij vaak een konijn en ik heb al lang geleden besloten dit niet als belediging op te vatten. Het konijnschap heb ik te danken aan mijn liefde[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlGisteren kwam ik op Culy tegen dat Jonnie en Therese Boer van ***De Librije met een kinderkookboek komen. Nu heb ik zelf 2,5 jaar in Zwolle gewoond en voor[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comIk geef toe: het is al weer even geleden, maar ik wil jullie graag - in de herhaling - nog een keer laten meegenieten van onze lunch bij De Librije in Zwolle.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIn het verleden stond deze wijn op de kaart bij De Librije, het sterrenrestaurant van Jonnie en Thérèse Boer. Thérèse is vinoloog en tevens sommelier in haar[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk geef toe: het is al weer even geleden, maar ik wil u graag toch nog even laten meegenieten van onze lunch bij De Librije in Zwolle. Het werd niet alleen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIn de Trouw van vorige week stond deze heerlijke vegetarische curry van Koken met Karin . Supersnel klaar, vol van smaak en van kleur. Zeker als je er gewokte[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 15 g munt 2 tl gedroogde dragon 90 ml milde olijfolie 1 citroen 2 tl zeezout (uit de molen) 1 el hazelnoten 4 el mascarpone 1 el kraanwater[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g regenboogwinterpeenmix (schaal, koelvers) 1½ el hazelnootolie 1½ el keukenstroop (pot 500 g, De Zeeuwse boerin) 1½ tl[...]
Bron: ah.nl