Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 40 recepten
Ingrediënten 600 g kruimige aardappelen 400 g zoete aardappelen 2 uien 2 eieren 15 g koriander 1 el curry madras (blikje 90 g, Original Spices by Jonnie[...]
Bron: ah.nlGisteravond had ik heel weinig tijd om te koken, en toen ontstond als grote verrassing dit goddelijke gerecht! Nu heb ik dat wel vaker gehad achteraf bezien,[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlDe gehaktballen van Jonnie Boer staan niet op de kaart, maar zijn wel vast onderdeel van de personeelsmaaltijd bij het team van De Librije. Het geheime[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlWij zijn pas in Berlijn geweest en wat je natuurlijk sowieso doet als je daar bent, is een authentieke currywurst eten: een in stukjes gesneden braadworst[...]
Bron: mangerie.blogspot.comLaat het mij eerst eens hebben over de peterseliewortel. Ik denk dat dit toch wel één van de meest "vergeten" groenten is. Zonde eigenlijk, want[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beIk dacht altijd dat ik niet zo'n liefhebber was van couscous tot ik kennismaakte met dit heerlijke recept van mijn goede vriendin Mariska. Sinds ik dit gerecht[...]
Bron: majosmeeman.blogspot.nlIngrediënten 600 g regenboogwinterpeenmix (schaal, koelvers) 1½ el hazelnootolie 1½ el keukenstroop (pot 500 g, De Zeeuwse boerin) 1½ tl[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g snelkookzilvervliesrijst 4 eieren 300 g broccoliroosjes (zak) 2 el zonnebloemolie 2½ el vadouvan (specerijenmelange, blikje,[...]
Bron: ah.nlIn het verleden stond deze wijn op de kaart bij De Librije, het sterrenrestaurant van Jonnie en Thérèse Boer. Thérèse is vinoloog en tevens sommelier in haar[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHou je van wortelcake dan vind je deze pompoencake ook te gek. Het is een echte smeuïge herfstcake met geraspte pompoen, kaneel, speculaaskruiden, geraspte[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlGisteren kwam ik op Culy tegen dat Jonnie en Therese Boer van ***De Librije met een kinderkookboek komen. Nu heb ik zelf 2,5 jaar in Zwolle gewoond en voor[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comVariatie in de keuken, het is mijn motto, maar ook dat van ' Variatie in de Keuken '. Deze stichting helpt professionals, bedrijven én consumenten de uitdaging[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlGelukkig worden er steeds meer kruidenmixen gemaakt zonder zout. Jonnie Boer bijvoorbeeld ontwikkelde een hele kruidenmixen-lijn - Original Spices - waarvan[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlAls foodblogger kom je nog eens ergens! Zo was ik onlangs bij De Librije waar ik bij binnenkomst al haast tegen Jonnie Boer aan botste, enorm onder de indruk[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comJonnie Boer is de internationaal bekende chef-kok en eigenaar van driesterren-restaurant De Librije te Zwolle. Hij noemt 'de natuur' als zijn inspiratiebron en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 3 personen 300 gr half om half gehakt, roux van 30gr. boter en 30gr. bloem, marsala specerijen van Jonnie Boer, zeezout. 1 grote of 2 kleine bataat, 1[...]
Bron: smulweb.nlIk heb meegedaan met een actie van www.francescakookt.nl in samenwerking met de Albert Heijn. Ik kreeg een geweldige doos thuis gestuurd en ik mocht testen en[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl