Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Zondag vandaag en dan mag het wat meer zijn dan patatten, groenten en vlees of vis. Meer zoals mooier, feestelijker, maar daarom niet meer werk of meer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIs dit voorgerechtje niet beeldig? Perfect in balans ook. Een mooie coquille, in ruitjes gegrilld. Een heerlijk huwelijk van koud en warm. Knapperige couscous[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMeneer was op de Faeröer geweest voor zijn werk en ik had last van lichte jaloezie. Zelf heb ik er ooit aan een klif gestaan, ervan overtuigd dat ik nu echt de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlParelgort… daar houden we niet van, he? Dat is iets naars uit het begin van de vorige eeuw en hoort in het rijtje gortepap, grutjespap en broodpap. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk kijk regelmatig naar kookprogramma's op de BBC en in een van die programma's zag ik dit recept voor lamsschenkels. Echt een recept voor het weekend, want de[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlElke avond zit ik op mijn knieën op de grond om eten op te rapen. Mijn dochtertje heeft de neiging om heel enthousiast te eten en gezien dat ze nog niet heel[...]
Bron: taartenart.blogspot.comDeze couscous is een snelle lekkere lente/zomer variant. De kruiden hiervoor haal ik meestal bij de Turkse of Marokkaanse supermarkt evenals de Griekse of[...]
Bron: diningindresses.blogspot.nlIedereen heeft er tegenwoordig wel eens iets over quinoa gelezen of gehoord. Quinoa is sinds een tijdje verkrijgbaar in Nederland en nu zelfs in de[...]
Bron: diningindresses.blogspot.nlEen van mijn lievelings keukens naast de Italiaanse is de Noord- Afrikaanse keuken. Veel kruiden, groenten en verschillende smaken. Heel wat anders als ons[...]
Bron: diningindresses.blogspot.nlJamie Magazine organiseerde de Eat-In bij Roest tijdens de Food Revolution Day Vrijdag 17 mei was het Food Revolution Day, een initiatief van Jamie Oliver,[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlEnige tijd geleden zat ik op een verjaardag en het ging over aardappels koken. Op een gegeven moment zei ik: wij eten niet zo veel aardappelen. Om mij heen[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten 2 aubergines 4 el olijfolie extra vierge 1 sjalot (fijngehakt) 1 el rodewijnazijn 3 el walnoten (fijngehakt) 1 teentje knoflook (geperst) 5[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 g verse tijm (zakje à 15 g) 1 pompoen (ca. 1 kg) 2 rode uien 3 tenen knoflook 250 g kastanjechampignons 1 el balsamicoazijn (of[...]
Bron: ah.nlSoms zijn er van die weken dat ik fout gepland heb en dat er groenten blijven liggen. Dan moet ik de koelkast eens goed opruimen en alles opwerken. En ineens[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.bePaprika familie van de peper De paprika is niet meer weg te denken in de keuken. Toch brak deze in Nederland (en andere Noord-Europese landen) pas op grote[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl