Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 75 recepten
Voor de roux: 250 gram koude kalfsbouillon 250 gram melk 100 gram roomboter 100 gram gezeefde bloem 3 blaadjes gelatine 2 eierdooiers 100 gram slagroom 250[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor 3 ganalen per persoon: 12 reuzengarnalen of gamba`s (het liefst vers, zoniet ontdooid uit de vriezer) 18 plakjes `lardo di Colonnata`[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 3 uien 250 gr. kabeljauwfilet 250 gr. roodbaarsfilet 250 gr. zalmfilet 300 gr. gekookte mosselen 200 gr. Gamba`s of rivierkreeftjes 2dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 reuzen gamba s; peper, zout en cayennepeper; gemengde sla; 4 kerstomaatjes. Voor de marinade: olijfolie; fijngehakte peterseliestengels; 4[...]
Bron: smulweb.nl300 g. gepelde garnalen 1 pond tomaten 1,5 kg. mosselen 1 pond peentjes 750 g. gamba` s 1 prei 1 pond inktvis 3 uien 1 pond borrelhapjes (tv-sticks kip) 3[...]
Bron: smulweb.nlEen man loopt naast palmbomen terwijl het hard sneeuwt in Jeruzalem en een Joodse man die bidt bij de Westelijke muur. Foto AFP / Menahem Kahana / Bernat[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlMechelse asperges in combinatie met gerookte zalm, dat hadden we toch al gehad? Klopt. Ongeveer een jaar geleden blogde ik deze salade . Die is ondertussen[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet is gebeurd! Ik heb de soep gevonden die ik op mijn eindejaarsmenu ga zetten. Geen twijfel mogelijk. Dit soepje ziet er zo feestelijk uit en smaakt zo[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet recept voor tongrolletjes met witte wijnsaus valt blijkbaar bijzonder goed in jullie smaak, want het staat al héééééél lang op nummer 2, na het lepelhapje[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDeze week zag ik Sofie Dumont zeebaarsfilet à l'Ostendaise maken. Het toeval wilde dat ik dat zelf ook net gemaakt had. Neen, niet de zeebaars, maar de saus.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk merk de laatste tijd - zeg maar, de laatste maand - dat de lezers van mijn blog koortsachtig op zoek zijn naar lekkere hapjes. Daar waar de Tiramisutaart[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZondag, maar helemaal geen zonnige dag. Geen weer dus om te fietsen, een terrasje te doen of in mijn luie zetel buiten een boekje te lezen. Kokkerellen[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAnsjovis is fantastisch. Ansjovis heeft de X-factor. En ansjovis is een zwaar onbegrepen visje… Wanneer je het niet goed gebruikt, is het alleen maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is een recept uit de Larousse Gastronomique: een klassieke canapé met garnalen (canapés aux crevettes). Deze canapé eet je volgens de Larousse[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDit is echt weer een topper! Het doet sterk denken aan de köfte van Knorr, maar dan zelfgemaakt dus veel lekkerder. Het recept komt uit de Kerstallerhande van[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl