Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 78 recepten
Kerstkransje erbij? De pan gesmolten kaas is meestal niet het probleem, maar wat eet je nou eigenlijk het beste bij een kaasfondue? Even wat ideeën op een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOei, altijd lastig, kinderen en chili… Ik kreeg in deze pasta zonder problemen een theelepel chilivlokken weggewerkt, hoewel die toch ook loeiheet zijn.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor een snelle lunch of als lekkere salade bij de borrel, deze tonijnsalade is snel en makkelijk om zelf te maken. Ok we maken dit keer dan wel gebruik van[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlOlijfolie, 1 kleine aubergine in kleine blokjes gesneden, afgestreken theelepel gedroogde oregano, gemalen zeezout en zwarte peper, snufje chilivlokken, halve[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlCaponata roept bij mij spontaan heimwee op naar de zomer. Onweerstaanbaar vind ik deze Italiaanse groentestoof. Aubergines en bleekselderij badend in de[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlTapas staan bij ons regelmatig op het menu. Vooral op avonden als we lekker op bank willen hangen met een flesje wijn erbij. Als ik geen zin heb om te koken,[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlKerstmis is niet alleen vlees eten! Dat je met Kerstmis ook lekker vegetarisch (of met vis) kan eten, laat ik zien met de recepten in deze blog! In sommige[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen balans in smaken Ik zou in de hele gemeente geen viszaak weten te vinden… Wel staat er in ons dorp zo’n mobiele viskar, die ook wel wat verse[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlLeuke tips tijdens de workshops desembrood bakken Het voorbereiden en houden van een workshop desembrood bakken kost veel tijd en energie. En als je alle uren[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten voor 6 personen: 1,5 kg rode paprika's 700 gr witte uien 20 groene olijven kappers (liefst ingelegd in zout) verse oregano olijfolie extravergine[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 600 g witvis of zalm 1 rode peper 1 knoflookteen 2 takjes dille 1 el kappertjes 4 bosuitjes zout, peper sla 8 el mayonaise 1 citroen 1 tl mosterd[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk maak het mezelf graag makkelijk in de keuken. Zo heb ik ten eerste geïnvesteerd in goed materiaal en ben ik de gelukkige bezitster van een Thermomix (met[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWat een grijze dag vandaag! Oh wat hunker ik toch naar de zon. Wat doe je in zo'n geval? Ofwel ga je in een hoekje zitten kniezen... ofwel tover je de zon op[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be't is dan wel misschien nog geen lente buiten, maar dan toch al op ons bord. Daar zorgen de kleurrijke groentjes en de mangodressing voor. Dit is een SUPER[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWeet je wat ik zo leuk vind aan mijn wekelijkse kooklessen aan hotelschool Spermalie? De creatieve ideeën die ik erop doe, zowel naar combinatie als naar[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen 1 pak filobladerdeeg (diepvries) 1 grote aardappel 1 bakje gambas (200 g) 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 1 zakje verse peterselie (30 g) 2[...]
Bron: smulweb.nlOok tijdens de veganchallenge wil ik pizza eten. Dat is niet eens moeilijk. En zonder kaas lijkt het me ook nog eens vel gezonder, zeker als je wat extra[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beFiletti di maiale con capperi Streekgerecht uit Umbrië Ingrediënten voor 4 personen: 8 varkensfiletlapjes of in plakken gesneden varkenshaasjes (500 gr)[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlRemoulade Celeri, in Frankrijk ligt het vaak bij de slager of de traiteur in de vitrine. Keurig julienne gesneden met een mayonaiseachtig sausje. Als je geluk[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nl