Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 83 recepten
2 el kokos, 1 tl korianderzaad, 1 tl komijnzaad, 1/2 tl kurkuma, 1 à 2 chilipepers, 1/4 tl zwarte peperkorrels & 1 el tamarindepasta. In een vijzel. Olie[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl25 jaar terug in de tijd! Bij het eten van het recept van de dhal met rijst en salade van vandaag, werd ik ineens 25 jaar terug in de tijd geworpen! In[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZoveel als ik van groene smoothies houd in de zomer....zo NIET houd ik ervan in de winter. Het valt als een soort van 'ijsklomp' in m'n maag en ik word de rest[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlWat is een gezonde leefstijl? In mijn wereld is dat zo puur mogelijk leven op alle fronten. Lekker dicht bij jezelf blijven en luisteren naar je lichaam.[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlAaah, de tijd van pompoenen uithollen, kastanjes rapen, druilende regen en kleurentapijten staat alweer voor de deur. Inderdaad, ik heb het over niets minder[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comHet moge gezegd worden, beste lezers. De (voorlopige) boekcover is niets meer of minder dan een feit! Hoe vinden jullie 'm? Volgens ons moeder zijn mijn billen[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comDit topreceptje is er één om lepels, vorken, maar vooral duimen bij af te likken. The tricky part is om ze te gaan vergelijken met de textuur van oerechte[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comGestoofde kip in Lo Shui Het geheim van Master Sauce/Meestersaus/ 鹵水/ Lo Shui/ Lu Sui Bladerend door een kookboekje op zoek naar rode kool gerechten, viel mijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlNa deel 1 – de oorsprong van de frikadel - houden we het niveau op Eerst Koken bewust nog even laag met een recept voor hoerendrekjes en nonnenscheetjes.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeze taart heeft wat weg van onze Schwäbische rodebessen- en rabarbertaarten. Het verschil zit hem in de grofgemalen amandel (voor de crunch) en de custard,[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl*Ingrediënten (4 personen) 900 gr nasi / bami groenten 400 gr mienestjes 50 zoute pinda's (grofgehakt) 1 pot atjar tjampoer (350 gr, zoetzure groenten) 4[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlMet de zelfgemaakte kruidenmix voor bami bereid je eenvoudig en snel onderstaand recept. Weinig werk, zeker als je de groenten ook nog voorgesneden koopt![...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDit weekend stond er een shoppingtweedaagse in Maastricht op het programma. Boodschappen doen, koken, bloggen,... 't zal er dus allemaal niet in. Maar dat[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEn? Volgen jullie het WK ook op de voet? (Woordspeling opgemerkt? ;)) Ik alvast wel. Ik ben helemaal into Brazilian vibes ! Bij die zuiderse sambasferen, hoort[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Opbrengst: 8 rolletjes 200 gr kippengehakt 1 teentje knoflook, geperst 3 lente-uitjes, fijngehakt 2 eieren 2 chilipepers, fijngehakt (als je[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1.2 ltr. verse kipppenboullion. 2 tl geraspte verse gember. 2 tl lichte soajsaus 1 tl sesamolie 1 tl vijfkruidenpoeder 2 eieren gekluts 2[...]
Bron: smulweb.nlNu de herfst begonnen is, zijn de pompoenen ook weer goed verkrijgbaar. Heerlijk! Ik houd van de zoete, zachte smaak van pompoenen en koop ze dan ook[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlLebkuchen. Dat is een ding als je in het stroomgebied van Rijn en Donau woont (de eerste vierhonderd kilometer ongeveer), of daar roots hebt. Zo lekker als ze[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl