Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 50 recepten
300 gram pasta, 1 flinke ui, 20 gr. boter, 200 gram salami, 1 teentje knoflook, 225 gram kwark, 1 eierdooier, peper, 75 gram geraspte oude kaas Kook de pasta[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comNet als Miracoli zijn elleboogjes voor mij onlosmakelijk verbonden met de jaren zeventig. Volgens mij is Miracoli nog steeds verkrijgbaar, maar voor wie het[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlEven iets waarover op Amerikaanse blogs erg lyrisch wordt gedaan. “Cauliflower Sauce”. Zoek maar op, google het maar. Sexy klinkt het niet, maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWitlof... . Deze groente wordt niet zoveel meer gegeten en dat is eigenlijk wel jammer. Misschien kan ik jou met dit vegetarische recept over de streep[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBijna net zo lekker als appeltaart. Deze tosti maakte mijn oma vroeger al voor mijn moeder en mijn moeder daarna weer voor ons. Nog steeds een favoriet in ons[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlDe nieuwste Allerhande staat in het teken van Italië. En aangezien ik dol ben op die keuken probeer ik gelijk een van de recepten uit. Dit recept van pasta met[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDoor de spekjes een echte herfst-pasta, maar het recept komt dan ook uit de Delicious van oktober. Eigenlijk gaat er alleen pancetta in, maar daar had ik niet[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDe lekkerste gerechten zijn de gerechten waar je warme herinneringen aan koestert. Dat geldt ook voor dit gerecht: absoluut geen culinair hoogstandje, maar[...]
Bron: perfecthousewife2b.blogspot.nlDit recept is misschien niet echt origineel Italiaans, want ik heb het zelf bedacht. Ik heb er gewoon alle dingen in gedaan waarvan ik dacht dat ze qua smaak[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlPastitio is een soort van Griekse lasagne. Pastitio is echter kruidiger van smaak dan het Italiaanse broertje, maar wordt ook bereid met kaas en bechamelsaus.[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIn de Italiaanse regio Abruzzo bestaat de macaroni uit wat dikkere kortere pijpjes/buisje en deze wordt op zijn Italiaans Maccheroni genoemd. Polpette staat[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlMijn maagje protesteert nog, maar ik zal toch proberen om af en toe weer een receptje te posten. Het is al té lang geleden, I know... En we beginnen met een[...]
Bron: cupjesencakejes.blogspot.nlDit is macaronisalade. Je kent het vast wel; je gooit een bepaalde hoeveelheid macaroni in het kokende water en ondertussen denk je: zal het wel genoeg zijn?[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlGezond eten onderweg is vaak lastig als je je hier niet op voorbereid. Al snel grijp je naar een zak dropjes of ander snoep en drink je te weinig. Ook het[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlHeerlijk een weekend met schaatsen, opruimen en koken. Je wordt er alleen zo moe van. Al die buitenlucht en noeste arbeid....pffff. Maar wel lekker eten[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nl