Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 4 personen 150 gr scholfilet - 150 gr tongfilet - 150 gr zalm 150 gr - schone gamba′s - 1 prei 2 sjalotten - 1 bl laurier snuif oregano - 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlZomaar een morgen eind januari 2014. Een dag die ik anders wil invullen dan alle voorgaande dagen. Even geen gefröbel in de keuken, alle boeken uit het zicht,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk houd van dieren (heb 2 poezen en 2 honden) en heel af en toe heb ik al overwogen om vegetariër te worden. Maar meestal duurt die bedenking maar even.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDuif. Da's de enige vleessoort, samen met paardenvlees, die bij mijn ouders nooit ofte nimmer op tafel kwam. Mijn vader was een duivenmelker en was dus[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHeuh? Jazeker! Je leest het goed. Deze op het eerste gezicht bizarre combinatie is ontsproten aan het creatieve brein van Heston Blumenthal van The Fat Duck en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beElf jaar reeds volg ik kookles. "Leer je dan nog iets bij?" vraagt men mij wel eens. Dat hangt er natuurlijk een beetje van af, soms wel, soms niet. Maar bij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNormaal krijgen we de eerste kookles bij Spermalie maar een heel beperkt menu, vaak scampi's of zalm met currysaus, maar dat was deze week wel even anders. We[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe vriezer leeg eten…. Mijn vriezer is afgestampt vol! Grote bakken mastersauce/Lo Shui , desembroden , speltmuffins , zelfgemaakte rode kool, biologisch[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDit is een lekkere romige gratin van dunne schijfjes knolselder afgewisseld met laagjes spinazie, tuinkruiden en zure room. Je kan hem zowel warm als koud[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beNog met je feestmenu voor oud en nieuw bezig en op zoek naar een lekker (vegan) voorgerecht? Stop dan maar hier, je hebt het gevonden! Carpaccio van[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beEen 'dure' naam voor een simpel gerecht. Een gratin is een mooi korstje dat in de oven op een gerecht is gekomen - in dit geval een gerecht van aardappelen,[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlIk ben een groot voorstander van al je eten opeten en niets (oké, zo min mogelijk) weggooien. Dat is gewoon zonde van de energie die de wereld, de verbouwer en[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comZomaar een morgen eind januari 2014. Een dag die ik anders wil invullen dan alle voorgaande dagen. Even geen gefröbel in de keuken, alle boeken uit het zicht,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDe volgende groenten zijn in april volop te krijgen en over het algemeen ook goedkoper dan de andere groenten: Andijvie Asperges (vanaf 2e week april)[...]
Bron: alabudget.blogspot.nlRecept van Ottolenghi uit The Guardian Ingrediënten: 300 gram haricots verts of sperziebonen 75ml olijfolie 1 grote ui, grof gehakt zout en zwarte peper 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDelhaize ken je al langer als het grootwarenhuis waar je de betere producten koopt en waar 'Yours truly' graag haar karretje vult. Maar wist je ook dat het[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.be