Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Ingrediënten 300 g sperziebonen 400 g artisjokharten (blik) 2 puntpaprika's (zak) 2 rode pepers 4 tenen knoflook 2 uien 2 groentebouillontabletten 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 8 kleine varkensfiletlapjes 1 paprika rood en groen in reepjes gesneden. 250 gram champignons in plakjes 1 ui kleingesneden 1/2 spaanse peper[...]
Bron: smulweb.nlNiets bijzonders, beetje anders gemaakt en wel lekker. Ingrediënten: eieren artisjokken grana pardano of parmezaan of pecorino peterselie zout en peper[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 2 artisjokken, liefst de paarse 'mammole' uit Rome 200 gr vers gedopte erwtjes 200 gr vers gedopte tuinbonen 1 struikje mini romana sla of[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlArtisjokken alla Romana Deze week hebben ze bij Lidl prachtige paarse artisjokken, type Romanesco. Deze artisjokken zijn alleen in de lente verkrijgbaar. Ze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlTapas staan bij ons regelmatig op het menu. Vooral op avonden als we lekker op bank willen hangen met een flesje wijn erbij. Als ik geen zin heb om te koken,[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlVandaag de tweede dipper die diende als starter van ons Mexicaans avondje. Het is een gladde, romige dip en bovendien ook vetarm. Deze is milder dan de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beDeze vegetarische pasta doet het erg goed op zomeravonden! 4 personen Bereidingstijd: 30 minuten Ingrediënten: 150 gram Parmigiano Reggiano 150 gram Orzo of[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlTwee weken zijn er al voorbij van de vegan challenge. Twee weken die heel goed verlopen zijn. Niet moeilijk natuurlijk als je ziek bent en alleen maar yofu of[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beEen restaurant wat al een tijdje op mijn 'to-visit- lijstje stond was het r estaurant Jamies Fifteen. Ooit in Londen natuurlijk maar ook in Amsterdam zit een[...]
Bron: biancakramer.blogspot.nlHet is weer smakelijke tomaten tijd. Plus warm weer tijd. Kortom, echt tomatensalade tijd. In deze salade heeft die lekkere tomaat een hoofdrol. Met veel[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlHoe imponeer je een kok? Een kok, die ook nog eens je broertje is. En die je het liefst iets voorschotelt wat hij heel erg lekker gaat vinden. Waarmee je ook[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlDe Artisjok is een distel en het gedeelte dat we eten is de jonge bloemknop. Deze moet op tijd worden geplukt; als de plant doorgroeit gaan de blaadjes open en[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlToen we Rome als bestemming hadden uitgekozen, heb ik mijzelf vier doelen gesteld. En wel van wat ik in Rome wilde eten. Als je dan toch naar Italie gaat, wil[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comVandaag ben ik weer eens lekker met de moestuinbakken aan het knoeien gegaan. Vandaag zijn de laatste zaadjes de grond in gegaan en heb ik de bakken afgedekt[...]
Bron: thuisblijfmommy.blogspot.de