Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
voor 4 personen 200 gr. kabeljauw, 250 gr. grote garnalen, 300 gr. zeeduivel, 200 gr zee paling, 200 gr. schoongemaakte inktvis, een paar grote gamba`s 2 dl.[...]
Bron: smulweb.nlHet is nog prachtig weer. Misschien wel de laatste kans dit jaar om de barbecue aan te steken. Vandaag maken we pinchos morunos, moorse spiesjes, de tapa uit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn een eerdere blog heb ik de vakantie op Ile de Ré al eens vermeld. Ik heb mij door het zout van Ile de Ré laten inspireren tot het recept van hangop met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIn het blad Boodschappen vond ik dit recept voor een stoofschotel van vis en zeevruchten. Hoewel het een stoofschotel is, is het gerecht toch vrij snel kaar.[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlSoms zitten bepaalde eigenschappen er al vroeg in en wordt je later in je leven -in mijn geval op mijn 44ste- weer eens aangenaam verrast als je je babyboek[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlNederland viert zaterdag Koningsdag. Wat is er dan leuker om in stijl en kleur te eten? Het treft dat er erg veel lekkere oranje-gezinde gerechten zijn. Vorig[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlHoe imponeer je een kok? Een kok, die ook nog eens je broertje is. En die je het liefst iets voorschotelt wat hij heel erg lekker gaat vinden. Waarmee je ook[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlLaat de kou maar komen, want binnen is het warm en stort ik me vol overgave op dit prachtige Ottolenghi recept. Kaneel, laurier, steranijs; winterse smaken[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlZijn 't Mossels of Mosselen ? Er bestaat een Facebook-pagina die 'hetzijnMosselS' heet. Zij claimen het te weten; mosselen is een werkwoord. Ik mossel, jij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDikke kans dat je nog nooit van Biryani gehoord hebt. Maar in huize Sigi prijkt de Biryani fier op de lijst met toppers die op de koelkast hangt; een lijstje[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIn zes maanden tijd vergaarde ik negen nieuwe kookboeken. Twee ervan kreeg ik: “het Nederlands Bakboek” (geweldig) en “Lekker Joods”[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlZuid Afrikaanse bobotie. Een gerecht met een stukje geschiedenis. Het is Franceska's absolute lievelings, dus maak het voor je vrienden, familie, deel ook een[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlZijn 't Mossels of Mosselen ? Er bestaat een Facebook-pagina die 'hetzijnMosselS' heet. Zij claimen het te weten; mosselen is een werkwoord. Ik mossel, jij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDikke kans dat je nog nooit van Biryani gehoord hebt. Maar in huize Sigi prijkt de Biryani fier op de lijst met toppers die op de koelkast hangt; een lijstje[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlKenners zien meteen dat hier iets niet klopt: het eigeel moet zacht zijn en het vloeibare eiwit had door de saus geroerd moeten worden. Ander keertje, ik vind[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl