Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 107 recepten
Hoewel het gisteren eigenlijk te warm was om te bakken, heb ik toch de 'stoute schoenen' maar aangetrokken, want de diepvries was akelig leeg. Menig[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlEen poosje geleden kocht ik een rijskastje ( inklapbaar ) van Brod & Taylor. Ik heb toen beloofd er een stukje over te schrijven. Foto van de officiële[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlVandaag stond in het teken van het bakken van twee Pane della Sicillia , een met tarwebloem en de tweede met lemairemeel. Ze zijn beide zeer goed gelukt. Net[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlAls kind vond ik het feest als mijn moeder kruimelvlaai bakte. Mij ging het niet zo zeer om het eindresultaat, maar vooral om die heerlijke kruimels. Ik wierp[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlDe laatste twee weken brachten we door in 'la douce France', om precies te zijn in de Provence. We leefden er als 'God in Frankrijk'. Althans, dat gevoel[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlAls je zin hebt in een lekker broodje dit weekend probeer dit recept dan eens. Het brood is licht verteerbaar en smaakt heerlijk. Alleen een wat roomboter erop[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlWalzubol staat voor waldkron zuurdesembol. Soms moet je wat als het gaat om het verzinnen van nieuwe broodnamen. Deze bol is een variant op een variant op een[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlNa al die heerlijke broden met pitten, zaden en zuurdesem werd het weer eens tijd voor een 'gewoon' brood van meel, water, gist en zout. Omdat ik melkpoeder[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlToen ik begon met het bakken van brood besefte ik niet dat er zoveel variatie mogelijk was met zo weinig grondstoffen: meel, gist, water en zout. Dit brood is[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlSinds kort heb ik de beschikking over een inklapbaar rijskastje en ben ik aan het uitvinden wat ik er allemaal mee kan. Dit is het eerste brood dat in het[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlVoor de foodblogswap van mei mocht ik koken van Myfoodblog van Judith. Recepten uitproberen is haar niet vreemd, met een familie vol met food professionals.[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlDit brood is een variant op de 'woeste knoest' uit het boek 'Ik bak geweldig, jij trouwens ook' van Edwin Klaasen. De woeste knoest heb ik inmiddels 2 keer[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlDe laatste tijd gebruik ik regelmatig karnemelk in mijn broden en dat bevalt erg goed. Het is een misverstand te menen dat de broden daardoor zuur gaan smaken.[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlMijn man wilden 'gewoon volkoren brood', en omdat er veel restjes meel in de kast stonden, werd dit het resultaat. Er zitten verschillende meelsoorten in en[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlHet eerste brood dat ik bakte en op dit blog zette was rozijnenbrood . Het recept kwam van Levine en het brood was een groot succes. Er volgden meer[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nl