Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Dit heb je nodig: 500 gram zacht rundvlees (of lamsvlees); 1 ui; 2 tenen knoflook; 1 eetlepel olijfolie; 1 koffielepel zwarte peper; 1 koffielepel zout; 1[...]
Bron: smulweb.nl*Ingrediënten 500 gr half-om-halfgehakt 3 eieren 250 gr tutti frutti (fijngesneden) 65 gr (1 zakje) garneer amandelen (grof gehakt) 1 sneetje witbrood 1[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlZonder hartjes, ja. Want ik ben behoorlijk a-romantisch en houd niet van ‘klef’. Hartjes in je avondmaaltijd zijn leuk als je zestien bent. Maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSoms heb ik ineens heel veel zin in...pizza. Ik heb deze pizza met amandelmeel bodem al eerder gepost, maar er is zoveel variatie mogelijk dat ik ook deze[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlAvocado. Ik hoor heel vaak dat mensen dit nog nooit gegeten hebben. Ik zou zeggen waag je er eens aan. Buiten het feit dat deze zachte, romige vrucht super[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlDit recept voor Indiase kipcurry met naanbrood is romig en mild en barst toch van de smaak. In dit recept worden zoveel kruiden gebruikt, dat de individuele[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlGelukkig nieuwjaar allemaal! Deze couscous is alvast een gezond begin. Voor ons kerstdiner maakte ik een broccolirisotto als hoofdgerecht. En de combi van[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlTussen de lichte en frisse salades door, die in de zomer vaak bij mij op het menu staan, kan ik af en toe enorm verlangen naar een warm en romig gerecht. Ik[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlOoit maakte ik Bobotie uit een van mijn vele receptenboeken. Het klonk wel lekker en dat was het ook. Tegenwoordig kun je het met een pakje van het welbekende[...]
Bron: alabudget.blogspot.nlVia twitter heb ik Joke Boon leren kennen, die de schrijfster blijkt te zijn van het kookboek ' Smaakvol en gezond eten met al je zintuigen '. Zij heeft van[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nl(foto is afkomstig van foodiesmagazine.nl) Deze week kwam ik dit gerecht tegen en zette het gelijk op mijn to cook, to bake. Waarom? Op de foto zag het er[...]
Bron: uitdetuinindekeuken.blogspot.nlKomt uit de eerste Elle Eten van 2013! Ik weet zeker dat hij bij iedereen in de smaak zal vallen. Het specerijenmengsel is heerlijk. Echt een aanrader. Ik wil[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlAl sinds vele jaren een favoriet gerecht in huize Eetplezier: bobotie. Lang geleden gepubliceerd in de Tip Culinair en door mij zorgvuldig bewaard in mijn[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com