Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Dit heb je nodig: 700 gram lamsschouder; 1 fijngehakte ui; 2 fijngehakte tenen knoflook; 1 koffielepel kurkuma; 1 koffielepel gemberpoeder; 1 kaneelstokje;[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1000-1200 gram Iberico Racks 2 eetlepels zout 2 eetlepels suiker 2 eetlepels gemalen komijn 2 eetlepels chilipoeder 2 eetlepel verse, gemalen[...]
Bron: smulweb.nlWat is het? Pul biber zijn gedroogde rode pepervlokken. Misschien ken je het wel: in Turkije staat het in restaurants vaak naast de zout en peper in een[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlChristmas Tree Salade Ingredienten; 1 krop sla of gemengde salade 1 granaatappel. 3/4 cup rode druiven. 2 mandarijnen. 1 kleine ui 1/2 cup pecan noten 2[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIngrediënten 2 tenen knoflook 1 rode Spaanse peper, vers gember, vers en ongeveer de grootte van een duim 2 of 3 eetlepels gedroogde kokos 1 klein blikje[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlGisteren kregen we een kaart van onze Italiaanse vriend Antonio. We hebben elkaar ontmoet tijdens onze eerste vakantie samen in 1990 in Joegoslavie, in[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlQuinoa, het graan van de Inca's, wordt al honderden jaren gekweekt en gegeten in de Andes. Waar de Inca's, ondanks dat zij ten onder zijn gegaan aan epidemieën[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlKoken in de römertopf Bestaat dat nog? Doet dat nog wel eens iemand… de mijne is al 35 jaar oud en die doet het nog prima. Maar nu kreeg ik onlangs een[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deSoms maak je iets, vind je het lekker en denk je 'hmm zou het lekkerder zijn met dit of dat erbij?' De volgende keer pas je het aan en is het net zo lekker als[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlBegin dit jaar heb ik een recept geplaatst van goulashsoep . Dit recept heb ik hier en daar wat aangepast en omgetoverd tot een heerlijke kippengoulash. Lekker[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlWat is het? Pul biber zijn gedroogde rode pepervlokken. Misschien ken je het wel: in Turkije staat het in restaurants vaak naast de zout en peper in een[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlAnderhalve week geleden vertrokken we vanuit herfstachtig Nederland naar het warme Griekenland. Ik had niet verwacht dat we in zomerse temperaturen terug[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlZeebaarsfilets, lekker dik bestreken met eigengemaakte Cajunkruiden. Ingrediënten: 125 gr boter 6 visfilets, zoals zeebaars, red snapper 2 el Cajunkruiden 2 tl[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAfgelopen weekend heb ik maïskoekjes gebakken, we gingen patat eten maar we hadden er niks bij. De patat maakt Evert altijd, het liefst van eigen aardappelen,[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlTja, kan natuurlijk niet dat ik geen zoete aardappel friet op mijn blog heb staan... Afhankelijk van de grote van de zoete aardappel (dit was er maar één!)[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl