Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 142 recepten
Welkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 240 ml versgeperst mandarijnensap 1 glas vol ijsblokjes 90 ml (2 shotglaasjes) premium tequila blanco 1 eetlepel agave honing[...]
Bron: allrecipes.nl- 50 ml De Kuyper Spicy Chili - 5 ml suikersiroop - 1 hele mandarijn in 8 partjes gesneden Bereidingswijze Doe de mandarijnpartjes in een whiskyglas en[...]
Bron: smulweb.nlDe inspiratie (van internet): Niet dat er ook maar iets klopt van die reclameslogan uit de jaren '80 (zie titel; ik herinner me Danny de Munk op een driewieler[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDe inspiratie (van internet): Niet dat er ook maar iets klopt van die reclameslogan uit de jaren '80 (zie titel; ik herinner me Danny de Munk op een driewieler[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDeze elmalı kurabiye (Turkse opgerolde appelkoekjes) zijn een van de eerste dingen die ik samen met mijn schoonzusje heb gebakken (het begin van vele mooie[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlAlhoewel lahmacun in het Nederlands wordt vertaald als 'Turkse pizza', is de echte Turkse variant van pizza deze içli (gevulde) pide. Dit is een echte Turkse[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlWat is er fijner dan op een regenachtige zondagochtend de keuken in te duiken en heerlijk verse broodjes from scratch te maken? Dat is in ieder geval wat ik[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlNadat gisteren bekend werd, dat de geuren van mandarijnen mensen kalmeert en de stemming bevordert, dacht ik het ei van Columbus gevonden te hebben. Alleen hoe[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comEr was aardig wat vraag naar witlofrecepten. Zelf eet ik het heel regelmatig, want we zijn dol op witlof. Maar ik kwam er inderdaad achter dat er maar weinig[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comDit receptje dateert eigenlijk al van de les van 25 februari, maar aangezien het toen nog niet volledig op punt stond, gaf ik er de voorkeur aan om het toen[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNa het heerlijke hapje, de suikerspin van ganzenlever met gekonfijte ui en geroosterde sesamzaadjes , waren de verwachtingen hooggespannen voor de rest van de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDeze post is eens helemaal anders dan wat je van mij gewoon bent. Geen gastronomische gerechten of zoete desserts, maar een paar leuke toastjes. Hoezo? Welnu,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen licht lentedessert. Een explosie van smaken. Een perfecte combinatie van warm en koud. Een samengaan van verschillende texturen: krokante crumble,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be