Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 45 recepten
Ingredienten: 300 g Leerdammer kaas. 300 g belegen boerenkaas. 1 teentje knoflook. 300 ml droge witte wijn (of groentebouillon, van tablet) 2 eetlepels[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlGehaktballetjes kun je natuurlijk op de oud Hollandse manier maken, maar dat hoeft niet! Van de geur van kaneel en citroen in deze balletjes wordt je al[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIn Italië in het dorpje Rocca San Giovanni aan de Abruzen, maakt ik deze lekkernij, met prachtige aubergine, mozzarella, Parmezaanse kaas en tomaatjes uit[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlIk heb sinds kort een pizzasteen en wat voor heerlijke pizza's kun je daarmee maken. Ze lijken bijna net zo als bij de italiaan. Pizza met tomaat, mozzarella[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDit is een makkelijke en snel gerecht. En erg lekker. Dit is een hoofdgerecht voor 2 personen en een voorgerecht voor 4 personen. canelloni met spinazie en[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIn maart zijn de Granen uitgeroepen tot Superfood van de Maand bij De Appelboom. Granen zijn zo veelzijdig dat we, naast het blog over Volkoren Brood van[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlArrgghh. Post-vakantie blues. Ik heb alweer 3 dagen gewerkt, maar het wil gewoon nog niet wennen. Ik wil niet, ik wil niet, ik wil niet! Dat is het alles[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlLaatst was ik op een verjaarspartijtje op een woonark. Heerlijk in het voorjaarszonnetje, op het dek van de ark, uitkijkend over rivier en weilanden. Het[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlDit recept kreeg ik van onze Portugese vriend José (directeur van een fantastisch hotel aan de kust in de Algarve, Monta Rota- Vila Real). Zelf durfde ik al[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlVanmorgen enkele aubergines in plakken gesneden, met wat zeezout bestrooid (hoeft tegenwoordig eigenlijk niet meer maar ik doe het lekker toch ;-), en zo'n[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlVandaag vond ik het weer eens tijd worden om een heuse food diary in elkaar te knutselen. Niet omdat wij nu per definitie zo spannend eten maar omdat ik dit[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comPannenkoeken... Vooral mijn man is er dol op. Als cadeautje kreeg ik laatst een pak spelt-pannenkoekenmix. Spelt is een gezondere graansoort dan tarwe, en[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDit keer een recept van Teus. Hij houdt net zoveel van koken als ikzelf en hij is regelmatig in de keuken te vinden. Hij probeert graag dingen uit en test ook[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comHieronder vind je een overzicht van verschillende soorten vullingen die je voor börek (maar ook poğaça , içli pide , gözleme et cetera) kunt gebruiken. De[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlIngrediënten: - 1 kilo venkelknollen - 3 el olijfolie - 1 el tijmblaadjes, plus enkel toefjes - 3 tenen knoflook, fijngehakt - zout en zwarte peper - 200 ml[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten Porties: 6 250 gr kwark 3 eetlepels zure room 100 gr diepvriesspinazie, ontdooid en uitgelekt 3 teentjes knoflook, fijngehakt 100 gr[...]
Bron: allrecipes.nlTerwijl het buiten al begint te schemeren en de sneeuwklokjes langs de ramen dwarrelen Sta ik met de familie in de keuken. Op het menu de pastinaak. Een weer[...]
Bron: sophsblogg.blogspot.nl