Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 70 recepten
voor 4 personen 150 gr scholfilet - 150 gr tongfilet - 150 gr zalm 150 gr - schone gamba′s - 1 prei 2 sjalotten - 1 bl laurier snuif oregano - 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 24 12 volkoren pita's 110 ml olijfolie 1/2 theelepel versgemalen zwarte peper 1 theelepel knoflookzout 1/2 theelepel gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 250 gr kwark 150 ml zure room 1 sjalotje, fijngesneden 1 klein teentje knoflook, fijngehakt 1 theelepel zout (of meer naar[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 200 gr yoghurt 200 gr zure room 1 sjalotje, fijngesneden 1 klein teentje knoflook, fijngehakt 1 theelepel zout (meer naar smaak)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 teentje knoflook, zeer fijngesneden 1 citroen, geperst 1 eetlepel verse kruiden, zoals peterselie, kervel, dragon of mint[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 12 oesters, 2 dl. champagne,12 pitloze druiven, 20 gr. koude boter,(versgemalen peper) 1 takje kervel. Handig voor in de keuken! De Smulweb[...]
Bron: smulweb.nlZomaar een morgen eind januari 2014. Een dag die ik anders wil invullen dan alle voorgaande dagen. Even geen gefröbel in de keuken, alle boeken uit het zicht,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHet schooljaar aan Spermalie zit erop. En wat hebben we dit jaar geleerd? Heel veel natuurlijk, want we hadden 2 voortreffelijke chefs. Maar wat me vooral[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOnlangs was ik in Parijs om er de marathon te lopen. Maar dat niet alleen. Ik loop alleen marathons in grote, buitenlandse steden om er ook een citytrip aan te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEigenlijk is het TOTAAL niet slim van mij om zo'n toprecept vandaag op de blog te gooien. Want het zal nooit de statistieken halen. Ah ja, wanneer ik een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk kan er niet aan weerstaan en al helemaal niet met de eindejaarsperiode in zicht: ik moet ALLE kookmagazines hebben. Zalig vind ik het om de menusuggesties[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDuif. Da's de enige vleessoort, samen met paardenvlees, die bij mijn ouders nooit ofte nimmer op tafel kwam. Mijn vader was een duivenmelker en was dus[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVerrassend. Speciaal. Dat is op z'n minst wat van deze combinatie kan gezegd worden. Bij foie gras verwacht je zoete dinges: uienkonfijt, vijgenconfituur,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHeuh? Jazeker! Je leest het goed. Deze op het eerste gezicht bizarre combinatie is ontsproten aan het creatieve brein van Heston Blumenthal van The Fat Duck en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be't is herfst. Koud, grijs weer. 's Morgens donker, 's avonds donker. Bah! Dus moeten er manieren gezocht worden om ons humeur op te krikken. Dat kan door 't[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beElf jaar reeds volg ik kookles. "Leer je dan nog iets bij?" vraagt men mij wel eens. Dat hangt er natuurlijk een beetje van af, soms wel, soms niet. Maar bij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be