Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 676 recepten
voor 2 personen 2 kleine rogvleugels (300 gr. stuk) 200 gr roze garnalen 200 gr champignons (blik) solo 4 eetlepels bloem water citroensap zout peper witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr doorregen runderlappen 4 grote uien (in halve ringen) 4 sjalotjes (in stukken) 50 gr boter Scheut rode wijn 1 el bruine basterdsuiker 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 g lendenbiefstuk 150 ml rode wijn 2 tenen knoflook, geperst olijfolie 2 witte broodjes ½ portie gesmoorde prei Voorbereiding Doe de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Coquilles, 4 per persoon 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel zwarte bonensaus 1 eetlepel Kikkoman 3 teentjes knoflook 1/2 rode peper zonder[...]
Bron: smulweb.nl¾ liter rode of witte wijn - 500 gram geleisuiker (2 : 1)- mespuntje zout Hulpmiddelen Pan - 4 jampotten Bereidingswijze Wijn samen met de geleisuiker[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 60 gr boter 500 gram gedroogde pasta 2 sjalotjes, fijngesneden 2 dl witte wijn 1 ¾ dl slagroom geraspte schil van een halve citroen 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 150 ml witte rum 1 klein blikje stukjes ananas 50 gr basterdsuiker 1 fles champagne Bereidingswijze Voorbereiding: 5 min ›[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1-2 eetlepels olijfolie 500 gr aardperen 1 teentje knoflook, fijngehakt 2 theelepels gehakte verse rozemarijn (of 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 1 175 ml witte wijn 20 ml crème de cassis likeur Bereidingswijze Voorbereiding: 2 min › Klaar in: 2 min Wijn en crème de[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 4 eetlepels olijfolie 3 teentjes knoflook, fijngesneden 500 gr verse champignons, in schijfjes 3 eetlepels balsamico 3 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlWild Zwijnbout met Sinaasappel hoofdgerecht voor ca. 6 personen. Ingrediënten: 1 wild zwijn bout van ca. 2,5 kilo met bot (poulier) zout & versgemalen[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlvoor 4 personen 150 gr scholfilet - 150 gr tongfilet - 150 gr zalm 150 gr - schone gamba′s - 1 prei 2 sjalotten - 1 bl laurier snuif oregano - 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlSpreekt voor zich eigenlijk, beetje rucola in bord, 2 eetrijpe avocado's, doormidden snijden en de pit eruit halen, besprenkelen met citroensap, 100 gram[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEén keer per jaar gaan we -mijn moeder, zusje en ik- een weekendje wandelen. Vaak loopt mijn moeder achter ons en praten mijn zusje en ik over eten en[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlHet werd weer eens hoog tijd dat ik met het Foodblog Event mee deed. Caroline’s Blog host het Event deze maand met het thema aardbeien en ik heb een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 4 zalmmoten 50 g boter 100 ml droge witte wijn ½ zakje verse dille (a 15 g) zet alles op mijn lijst Handig als boodschappenlijstje of[...]
Bron: ah.nlMaiale con finocchietti e spaghetti con herbe verde Ingrediënten varkenshaasjes 2 Varkenshaasjes 2 el bloem olijfolie 1 ui 1 teentje knoflook 2 venkelknollen 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 250 g blonde linzen 1 winterwortel 1 ui 1 teentje knoflook 1 stengel bleekselderij ½ zakje verse peterselie 3 grote tomaten 1 rode[...]
Bron: ah.nlvoor 1 personen - 140 g varkenshaasje - 1 wortel - 1 sjalot - 1 stengel bleekselder - 200 ml kalfsfond - 60 ml witte wijn - 30 ml room, 8% v.g. - 1 KL mosterd[...]
Bron: smulweb.nlIk wil niet zeggen dat je mij voor ragout wakker kan maken, maar ik vindt het toch wel erg lekker. In mijn "ik ga eens flink in het vooruit koken" heb ik ook[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 2 uien 4 tenen knoflook 4 eetlepels olijfolie 2 theelepels gedroogde dragon 4 kalfsbiefstukjes peper 4 takjes verse peterselie 12 zwarte[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 2 Wilde eenden olijfolie grof zout 4 takjes rozemarijn 1 ui 2 appels hele kruidnagels droge Sherry crème fraiche 4x Smult + 24-delige[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 tenen knoflook ½ rood pepertje 1 biologische citroen 250 gr ricotta olijfolie 900 gesn. bladspinazie zout, versgemalen peper 60 gr boter 60[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comChoucroute Garni. Ik had het zo graag willen maken gisterenavond, maar dat zou uren in beslag hebben genomen. In plaats daarvan heb ik met de zuurkool een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl150 Gr. Bloem 100 Gr. Roomboter 80 Gr. Geraspte parmezaan 1 eidooier 1 mespuntje zeezout ( kan ook zonder) Hulpmiddelen Vershoudfolie Kaasrasp Bakplaat met[...]
Bron: smulweb.nl- Gekookte mosselen - Kookvocht mosselen - Azijn Hulpmiddelen - (mossel)pan - steelpan - lege potten met deksel Voorbereiding Mosselen koken in witte wijn,[...]
Bron: smulweb.nl