Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 82 recepten
Ingrediënten Porties: 4 600 gr runderlappen, in blokjes zout en peper, naar smaak 1 theelepel cayennepeper 1 theelepel paprikapoeder 50 gr boter 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 200 gr zalmfilet 2 eieren 3 dl slagroom zout peper 16 tongscharfilets 16 gamaba's of grote garnalen met staart 2 dl visbouillon (tablet)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 1 (kilo) zak diepvries friet 2 1/2 eetlepel citroenpeper 2 eetlepels cayennepeper 1 eetlepel knoflookzout snufje zwarte peper,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 1 personen 100 gr.Fricandeau,uien.champignons,kruidenmix vanpaprikapoeder shoarmakruiden en cayennepeper,chilisaus. Hulpmiddelen Koekepan of bakplaat.[...]
Bron: smulweb.nlDe ingrediënten voor een liter: 70 g boter 70 g bloem 1 l melk zout cayennepeper nootmuskaat 4x Smult + 24-delige BK bestekset Nu voor € 39,95[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1000-1200 gram Iberico Racks 2 eetlepels zout 2 eetlepels suiker 2 eetlepels gemalen komijn 2 eetlepels chilipoeder 2 eetlepel verse, gemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kleine rode pompoen, ± 1 kg 1 rode, gele en groene paprika 1 ui, fijngesneden 1 knoflookteentje, fijngesneden 2 tomaten, gepeld en[...]
Bron: smulweb.nlMechelse asperges in combinatie met gerookte zalm, dat hadden we toch al gehad? Klopt. Ongeveer een jaar geleden blogde ik deze salade . Die is ondertussen[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEuh? Vanille? Neeje, die van Hap & Tap is niet op haar kop gevallen en blijven stuiteren. Er gaat wel degelijk vanille in dit voorgerecht en 't past er nog[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bePladijs wordt door de VLAM gepromoot als vis van 't jaar. Een campagne die blijkbaar aanslaat, want toen ik vrijdagavond stond aan te schuiven aan het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNu het 's avonds terug frisser wordt, koos ik voor een soepje. Heerlijk om je hieraan op te warmen op je terras, met een fleece dekentje op schoot en onder de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet recept voor tongrolletjes met witte wijnsaus valt blijkbaar bijzonder goed in jullie smaak, want het staat al héééééél lang op nummer 2, na het lepelhapje[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOrigineel? Check! Weinig werk? Check! Weinig afwas? Dubbel check! Dit is weer zo'n typisch gerecht van chef Dehens dat aan het 'less is more' principe[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDeze week zag ik Sofie Dumont zeebaarsfilet à l'Ostendaise maken. Het toeval wilde dat ik dat zelf ook net gemaakt had. Neen, niet de zeebaars, maar de saus.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOp het vliegtuig naar Jeruzalem 2 weken geleden zat ik in de Culinaire Ambiance te bladeren en las daar over "het witte goud van Poperinge", hopscheuten, een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be