Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 5064 recepten
350 gr. witte bloem/210 ml. melk/2 tl. knoflookpoeder/2 el. gedr. peterselie/1 el. suiker/1 tl. zout/1 el. olie/5 gr. gedr. gist Hulpmiddelen BBM[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 600 gram kersen 2 dl slagroom 100 gram suiker Sap van ½ limoen Voorbereiding Ontpit de kersen en maal ze fijn in de blender.[...]
Bron: smulweb.nl*Ingrediënten a- Deeg 300 g bloem 1 ei 1 eetlepel zonnebloemolie 100 ml lauw water snufje zout b- Vulling 1 kg friszure appels (bijv. Elstar) 100 g rozijnen,[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlChocoladefudge Een makkelijk recept dit keer voor een heerlijk snoepje: chocoladefudge. Van oorsprong is fudge een mengsel van boter, suiker en melk en de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKarbonade met zoetzure paprika Gordon Ramsey: 'Het zal je verbazen hoe twee zulke simpele dingen zo goed smaken samen. De zoetzure paprika biedt de volle smaak[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn Thailand is er een "Vegetarische eten"festival in begin oktober. Deze periode eten veel mensen ongeveer een week lang alleen vegetarische eten. Dit is één[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlvoor 4 personen 4 kippebouten en 2 kipfilets (in stukken) 4 dl kippenbouillon (van 1 tablet) 50 gr boter 5 uien (grof gesnipperd) 5 tenen knoflook (gehalveerd[...]
Bron: smulweb.nlWelkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 48 900 gr melkchocolade, geraspt 295 ml slagroom (met een hoog vetpercentage) 1 eetlepel instant koffiepoeder 1 theelepel vanille[...]
Bron: allrecipes.nlVoor deze snel te maken, maar heerlijke maaltijd moeten we eigenlijk Jurre en zijn moeder bedanken, want zij zijn de bedenkers van dit gerecht. Wij noemen het[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlDit lekkere en eenvoudige (nou ja, kippenlevertjes schoonmaken is even een werkje) is van de moeder van Kim Le Cao van de site over Vietnamees eten Pho[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWitlof vind ik het lekkerst als hij boterzacht en gecarameliseerd is. Voor deze ovenschotel laat ik de witlof dus lekker een tijdje smoren, maar dat hoeft[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlZo lekker is dit. Bruine bonen met rijst. Ik maak altijd wat extra zodat ik nog een portie kan invriezen. Dit recept volg ik al heel lang, weet niet meer waar[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlEen overheerlijke bami goreng, gemaakt met dunne Japanse Ramen noodles. Deze bami smaakt overigens ook heerlijk met de dikke Japanse Udon noodles. Ingrediënten[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlEind vorig jaar organiseerde Elle Eten een Food Styling Contest. Onderdeel was een receptenwedstrijd met het thema: de Rotterdamse multiculturele samenleving.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlKipsaté maak ik altijd zelf. Hier een recept voor een luxe versie en een simpele versie. Allebei lekker, maar de 'luxe' heeft toch wat extra's. Allereerst het[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nl200 gr. Rabarber (schoongemaakt) 80 gr. Aardbeien 300 gr. Geleisuiker Hulpmiddelen MicroPlus Schenkkan 1L. (tupperware) Bereidingswijze De rabarber wassen en[...]
Bron: smulweb.nl