Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Benodigdheden: 400ml kokos crème (uit blik) 300ml melk 1 z vanillesuiker 6 eierdooiers 165g suiker 60g geraspte kokos 1-2 handvol kersen (zonder pitten)[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comThe 2009 October Daring Bakers’ challenge was brought to us by Ami S. She chose macarons from Claudia Fleming’s The Last Course: The Desserts of[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comThe September 2009 Daring Bakers' challenge was hosted by Steph of A Whisk and a Spoon. She chose the French treat, Vols-au-Vent based on the Puff Pastry[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comKlik hier voor de Nederlandse versie. The August 2009 Daring Bakers' challenge was hosted by Angela of A Spoonful of Sugar and Lorraine of Not Quite Nigella .[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comBenodigdheden: 300g bloem 1 zak bakpoeder 2 tl kaneel 150g gehakte chocolade 2 eieren 100g riet suiker 1 z vanille suiker 120g margarine 2 kleine banaan[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comNa een lange vakantie pauze, ben ik er weer met een lekkere zomer snacks. Benodigheden voor 4 personen: 4 grote trostomaten 4 hard gekookte eieren 8[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comThe June Daring Bakers' challenge was hosted by Jasmine of Confessions of a Cardamom Addict and Annemarie of Ambrosia and Nectar. They chose a Traditional[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comBenodigdheden: 1kg rode bessen Sap van ½ citroen 900g van Gilse gelei suiker Bereidingswijze: Breng het mengsel van het citroensap, bessen en de suiker[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comIngrediënten: 300 gr peren in kleine stukjes gesneden 130 gr suiker sap van 1 citroen 1 eierdooier 200 ml melk 200 ml. slagroom. Bereidingswijze: 1. Pureer de[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comBij dit recept heb ik besloten de hoeveelheid van de benodigdheden niet te melden. Smaken verschillen, dus er bestaan geen goede of vaste hoeveelheden bij[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comSoms verlang je naar iets anders dan gestoomde groenten bij het avondeten. Dit is een heerlijk bijgerecht, dat erg lekker is met vlees en aardappelpuree. Maar[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comIngrediënten: Suiker 4 peren whisky cream sechuanpeper Bereidingswijze: 1. Doe 3 eetlepels suiker, 3 eetlepels whisky cream, 20 ml water en 1 koffielepel[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comBenodigdheden: 3 eiwitten 180g poedersuiker 2-3 tl amandel aroma gedroogde abrikozen Bereidingswijze: 1. Verwarm de oven voor op 100 graden. 2. Klop de[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comBenodigdheden: 300g bloem 1 zakje bakpoeder mespunt zout (echt een klein beetje) geraspte schil en 1,5dl sap van een sinaasappel 1 ei 120g suiker 1 zakje[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comIn elke familie zijn er dagen dat het zo druk is dat je bijna geen tijd hebt om te eten en vooral te koken. Bij ons was het vandaag “such a day”.[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.com