Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 58 recepten
Ik hou ontzettend veel van de zoute smaak van soja saus. Heerlijke verse groene (mag ook andere kleuren zijn) groente met een beetje zwart goud erover, daar[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlvoor 4 personen 150 g rijst 3 lente-uitjes 1 rode paprika 100 g shiitakes 1 blikje bamboescheuten (225g) 2 eetlepels olie 180 g Alpro Reepjes Tofu Mild[...]
Bron: smulweb.nlEen verwen-jezelf-doordeweeks-diner van goede dikke biefstuk (à point) met een pán vol bruin gebakken (kastanje)champignons en shiitake (die ik inmiddels lust,[...]
Bron: mangerie.blogspot.comWat een heerlijk soepje is dit, seg! Ik had het enkele weken geleden geproefd toen ik op de Classic beurs in Kortrijk was. Jürgen, ambassadeur van het magazine[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk zei 't eerder al. Ik lust geen kalfszwezeriken. En neen. Dit recept heeft daar geen verandering in gebracht. Maar behalve de zwezeriken (puur persoonlijk en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten: 1 pakje Quorn in stukjes oif tofu 1 verpakking Japanse wokgroenten met teriyakisaus van AH 1 pakje shirataki (Japanse noedels gemaakt van de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 eetlepel plantaardige olie 100 g shiitake champignons, in plakjes 1 rode ui, gesneden 1 grote rode chilipepr, zonder zaadjes en in plakjes 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlToen ik bij mijn zus in Frankrijk was hebben we samen dit gerecht gemaakt; we hadden het toevallig beiden op ons 'to do' lijstje staan. Ingrediënten voor 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe verrukkelijke kleine loempiaatjes die we onlangs weer eens hebben gemaakt, mogen niet op deze blog ontbreken! Ze lijken op de Vietnamese loempia’s die[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe prijs: een wijnproeverij! Op een zaterdag zo’n 1 ½ week geleden, hebben wij tijdens de wijnproeverij van de Wijnbeurs veel geleerd en gelachen.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVandaag mijn tweede aflevering over ontbijten met havermout. Eerder stelde ik al muesli voor. Nu gaan we de warme keuken in. Gekookte havermout kan wel wat[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlHet wildseizoen is weer begonnen! Begin dit jaar eindigde voor mij het wildseizoen met dit recept van hertenbiefstukjes met rodeportsaus en paddestoelen . Ik[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDoor wat technische problemen was het even stil op mijn blog, maar ik heb in de tussentijd niet stilgezeten. Want nu het wildseizoen ten einde loopt, wil ik[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlHet is grappig om te merken hoe je smaak verandert over de jaren. Dit recept komt uit een hele oude Allerhande en maakte ik jaren geleden klaar als ik wat[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIk heb nog wat gember in de koelkast liggen die op moet en daarom ga ik dit keer op zoek naar een recept waarin ik dat kan verwerken. Ik probeer dit recept van[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlMeer dan twee jaar geleden(!) had ik al eens een postje over vegetarische sushi gedaan, maar ik vond dat het hoog tijd werd voor een update! Intussen heb ik al[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nl