Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ons mam zit tot over haar oren in de rotzooi. Volgens de door haar gestelde normen dan. Want als controlfreak zijnde, is ieder stofje dat om haar heen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Porties: 6 1 witte savooiekool 170 gr boekweit 45 gr boter 2 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, fijngehakt 300 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: ¼ zeer fijn gesneden savooiekool of sla 8 sjalotten 10 radijsjes 1 rode chilipeper, zonder zaadjes en fijn gesneden 3 el vissaus 3 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGisteravond heb ik ook nog dit heerlijke gerecht gemaakt naast de lekkere Alu Gobi van Sandra. Zo hadden we dus opeens twee vegetarische indiase gerechten die[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlVandaag weer eens lekker een simpele maaltijd met als basis een recept van Hannahs en de persoonlijke aanpassingen hierop. Hannahs is een nieuwe webshop in[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlOns mam zit tot over haar oren in de rotzooi. Volgens de door haar gestelde normen dan. Want als controlfreak zijnde, is ieder stofje dat om haar heen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comWij zeggen hier altijd groene kool maar meestal wordt er over savooiekool gesproken. Ook als je naar een recept zoekt maak je met savooiekool meer kans. We[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlDit jaar vier ik eerste Kerstdag thuis met familie, in totaal 16 personen. Mijn eettafel is te klein voor 16 personen, dus heb ik gekozen voor een buffet.[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDe Römertopf of Romeinse stoofpot is een poreuze, aardewerken schaal met deksel. In deze schaal kunnen allerlei ingrediënten op een gezonde manier bereid[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlMijn zus had zakjes met rijstsmaakmakers uit Japan. Een ervan was om pruimenrijst te maken. Dit zakje met gedroogde vlokken roer je na het koken door de gare[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlSavooiekool : A lleen al voor de bladeren zou je het er mee doen. Prachtig groen , grillig met grove nerven, waarvan de bladen van buiten naar binnen steeds[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlMeneer kwam onverwachts thuis met een vriend. Of die kon blijven eten. “Het is experimenteel hoor!” dek ik mezelf dan altijd vlug in, als ik iets[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen lijstje van mijn recepten in 2012 is een persoonlijke ' trip down memory lane ’. Wat is er veel gebeurd… Met als hoogtepunt toch wel dat ik[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMan, dit was lekker! Dankzij het langdurig inkoken van vermouth en bouillon blijft er een saus over die bol staat van smaak. Geweldig lekker met de kool. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHollanders hebben misschien wel de naam, maar stamppotten maken we echt niet alleen hier in Nederland. Ook in Ierland bijvoorbeeld maken ze graag een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl