Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Lekkere vismaaltijd van Chefkok Ottolenghi Ingrediënten: 2 el olijfolie 1 ui, gepeld en fijngehakt 2 grote wortels, geschild en in 1 cm dobbelstenen 150 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 1 stokbrood of focaccia 2-3 eetlepels verse groene pesto 100 g gerookte zalm of heilbot 1 rolletje geitenkaas van 100 g, in plakjes 2 kleine[...]
Bron: smulweb.nl500 gr heilbot, in stukken. 1 ei, gesplitst 1 ui, gesnipperd 2 groene pepertjes, gesnipperd 1 tl komijnzaad 1 aardappel, geschild en 7 min gekookt 2 el[...]
Bron: smulweb.nl500 gr heilbot, in stukken. 1 ei, gesplitst 1 ui, gesnipperd 2 groene pepertjes, gesnipperd 1 tl komijnzaad 1 aardappel, geschild en 7 min gekookt 2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 stokbrood of focaccia 2-3 eetlepels verse groene pesto 100 g gerookte zalm of heilbot 1 rolletje geitenkaas van 100 g, in plakjes 2 kleine[...]
Bron: smulweb.nlIndruk maken op je vrienden, wanneer die langskomen voor een etentje, wie wil dat niet? Ikzelf in elk geval wel! Ik hou ervan om mijn gasten te verwennen met[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOrigineel? Check! Weinig werk? Check! Weinig afwas? Dubbel check! Dit is weer zo'n typisch gerecht van chef Dehens dat aan het 'less is more' principe[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 100 gram heilbot 3-4 coquille 2 wortels 1 koolrabi 1 kleine knolselderij 2 eetlepels wortelchutney 1 tomaat Bereiding: Knolselderij schillen en in[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlGisteravond gingen we vieren dat Peter zijn proeftijd voorbij is bij zijn nieuwe baan! En wel bij Mario Uva, de gepassioneerde Italiaan die 50 jaar geleden in[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlOp vakantie in Drente, onder het genot van continue oppas van de aanwezige opa en oma, hebben manlief en ik een heerlijk avondje doorgebracht in Restaurant De[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlIn de zomermaanden is het gebruikelijk dat het Vissershuis elke dag van de week volledig bezet is. Reserveren is dan ook een vereiste hier. Treffen wij het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comToegegeven, ons gezelschapje van 5 man waarmee we die zaterdagavond De Gespleten Arent binnentraden, is op culinair gebied behoorlijk verwend. En toch worden[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOp vakantie in Drente, onder het genot van continue oppas van de aanwezige opa en oma, hebben manlief en ik een heerlijk avondje doorgebracht in Restaurant De[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlDoperwtjes. Zeekraal. Coulis van zeekraal & waterkers (kort blancheren & pureren). Hollandse garnaaltjes. Kleine aardappelblokjes gekookt in visfond en[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlKomkommermayonaise voor bij aardappelen, vis of hamburger Ingrediënten: 1 komkommer 6 el mayonaise 2 tl gladde mosterd 2 lente-uitjes 1 el kappertjes uit het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten : 1 komkommer 6 el mayonaise 2 tl gladde mosterd 2 lente-uitjes 1 el kappertjes uit het zuur takje verse munt 1 tl dragonazijn Bereiding: Schil[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl