Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 57 recepten
Ingrediënten 300 g sperziebonen 400 g artisjokharten (blik) 2 puntpaprika's (zak) 2 rode pepers 4 tenen knoflook 2 uien 2 groentebouillontabletten 1[...]
Bron: ah.nlWe eten regelmatig vegetarisch. Niet alleen omdat het verantwoord is, maar ook omdat het gewoon lekker is. Risotto leent zich daar uitstekend voor. Maak een[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comgegeten op 18 mei 400 gram kipfilet in blokjes, peper, boter, 1 grote ui, 1 teentje knoflook, 1 paprika, 1 blik tomaten, 0,5 liter bouillon (misschien wat[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd 300 g reuzengarnalen (zak 500 g diepvries), ontdooid 3 el olijfolie 2 tenen knoflook, fijngesneden 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een heerlijke, traditionele paella. Zonder zakjes of pakjes! - 6 tenen fijngehakte knoflook of 2 tl knoflookpoeder - 2 el fijngehakte verse of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 g risottorijst * 1/2 kreeft van 450 g * 200 g inktvisringen * 8 scampi′s * 8 gamba′s * 8 mosselen * 8 venussschelpen * 2[...]
Bron: smulweb.nlPrei vind ik echt een hele lekkere groente. Ik koop er meestal als er ergens een leuke aanbieding is meteen een stuk of zes en vries die dan (ongekookt)[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlEen wedstrijd met de Brugge kazen van Belgomilk ? Een "cheese-battle"? Hoofdprijs: een etentje in Hertog Jan in Brugge? Meer is er voor mij niet nodig om aan[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOver de culinaire opvoeding van kinderen, moeilijke eters en hoe wij het aanpakken: Op een dag worden je kinderen ergens uitgenodigd om te komen eten en men[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlParelgort… daar houden we niet van, he? Dat is iets naars uit het begin van de vorige eeuw en hoort in het rijtje gortepap, grutjespap en broodpap. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlPaella op het strand We zijn alle drie gek op onze eigen versie van paella. Dat is typisch zo’n mooi en flexibel gerecht waar niet veel vaste regels voor[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlWie hier vaker komt, weet dat ik gek ben op brandnetels . Zo lekker! Daarom besloot ik vandaag om brandnetels te gaan plukken. Meteen een tip voor jullie: als[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlWeeral is er een maand voorbij en weeral is er de foodblogswap. Ik mocht rondneuzen op de blog van Helen ' HandmadebyHelen '. Helen vind het heerlijk om te[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beEen toppertje wat ons betreft! Deze romige, vegetarische risotto komt uit de Delicious van april die vol staat met lekkere voorjaarsrecepten. Met als toetje[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIn dit recept voor pandan-kokosrijst gaat natuurlijk geen echte rijst, maar rijst gemaakt van bloemkool. De geurige en intense smaakmakers in dit gerecht doen[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlWildplukken is hip! Zelfs Jamie Oliver gebruikt weleens brandnetels in zijn recepten. En hoewel ik bepaald niet meedoe aan elke nieuwe hype vind ik deze wel[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl