Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
voor 8 personen 200 gr zalmfilet 2 eieren 3 dl slagroom zout peper 16 tongscharfilets 16 gamaba's of grote garnalen met staart 2 dl visbouillon (tablet)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 flinke schouderkarbonades 1 ui (gesnipperd) 2 el bruine suiker 2 el roomboter 2 el witte wijn azijn 2 el citroensap Zeezout Vers gemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr. kabeljauw, 250 gr. grote garnalen, 300 gr. zeeduivel, 200 gr zee paling, 200 gr. schoongemaakte inktvis, een paar grote gamba`s 2 dl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 3 uien 250 gr. kabeljauwfilet 250 gr. roodbaarsfilet 250 gr. zalmfilet 300 gr. gekookte mosselen 200 gr. Gamba`s of rivierkreeftjes 2dl[...]
Bron: smulweb.nl300 g. gepelde garnalen 1 pond tomaten 1,5 kg. mosselen 1 pond peentjes 750 g. gamba` s 1 prei 1 pond inktvis 3 uien 1 pond borrelhapjes (tv-sticks kip) 3[...]
Bron: smulweb.nlHet schooljaar aan Spermalie zit erop. En wat hebben we dit jaar geleerd? Heel veel natuurlijk, want we hadden 2 voortreffelijke chefs. Maar wat me vooral[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bePladijs wordt door de VLAM gepromoot als vis van 't jaar. Een campagne die blijkbaar aanslaat, want toen ik vrijdagavond stond aan te schuiven aan het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDeze week zag ik Sofie Dumont zeebaarsfilet à l'Ostendaise maken. Het toeval wilde dat ik dat zelf ook net gemaakt had. Neen, niet de zeebaars, maar de saus.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beElf jaar reeds volg ik kookles. "Leer je dan nog iets bij?" vraagt men mij wel eens. Dat hangt er natuurlijk een beetje van af, soms wel, soms niet. Maar bij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit is een recept uit de Larousse Gastronomique: een klassieke canapé met garnalen (canapés aux crevettes). Deze canapé eet je volgens de Larousse[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEr zijn vele recepten voor paella, deze is echt een favoriet van ons. De paella is simpel te maken en lekker gevuld met grote garnalen, mosselen en pittige[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDaar hou ik nou van: bijna alles in een ovenschaal, in de oven, even wachten en klaar! Het recept komt uit het kerstnummer van het C1000-magazine. Daar is het[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlGeïnspireerd door La Cuisine Française en door lunch met Kimmie bij Razmataz, maar dan op mijn eigen manier; mouclade! 4 personen voorgerecht of 2 personen[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlKerst is niet compleet zonder een lekker eten. Ik maakte alvast een diner bestaande uit een voorgerechtje, een hoofd en nagerecht. Niet te ingewikkeld, niet[...]
Bron: biancakramer.blogspot.nlEen heerlijke chili, maar met wat aanvullingen op deze chili . Recepten pas je toch aan in de loop van de jaren doordat je andere ingredienten leert kennen.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIk heb een heleboel aubergineplanten in de moestuin, maar de oogst bleef tot nu toe beperkt tot welgeteld 1 aubergine. Daar gingen al mijn wilde plannen die ik[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl