Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Ingrediënten 300 g sperziebonen 400 g artisjokharten (blik) 2 puntpaprika's (zak) 2 rode pepers 4 tenen knoflook 2 uien 2 groentebouillontabletten 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd 300 g reuzengarnalen (zak 500 g diepvries), ontdooid 3 el olijfolie 2 tenen knoflook, fijngesneden 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een heerlijke, traditionele paella. Zonder zakjes of pakjes! - 6 tenen fijngehakte knoflook of 2 tl knoflookpoeder - 2 el fijngehakte verse of[...]
Bron: smulweb.nlPaella op het strand We zijn alle drie gek op onze eigen versie van paella. Dat is typisch zo’n mooi en flexibel gerecht waar niet veel vaste regels voor[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEr zijn vele recepten voor paella, deze is echt een favoriet van ons. De paella is simpel te maken en lekker gevuld met grote garnalen, mosselen en pittige[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlWie hier vaker komt, weet dat ik gek ben op brandnetels . Zo lekker! Daarom besloot ik vandaag om brandnetels te gaan plukken. Meteen een tip voor jullie: als[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlWeeral is er een maand voorbij en weeral is er de foodblogswap. Ik mocht rondneuzen op de blog van Helen ' HandmadebyHelen '. Helen vind het heerlijk om te[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beGisteravond gingen we vieren dat Peter zijn proeftijd voorbij is bij zijn nieuwe baan! En wel bij Mario Uva, de gepassioneerde Italiaan die 50 jaar geleden in[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlHet nationale gerecht van Spanje is eenvoudiger om te maken dan de meeste risotto gerechten. Roer pas om als alle bouillon is opgenomen en er een korstje op de[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlMmm...eindelijk een lekkere Paella zonder vis. Want hoe graag ik vis ook lekker zou willen vinden....ik krijg het niet weg! Maar dit recept van Gordon was[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlFoodfestivals zijn hip. Zo hadden we een paar weken terug Rollende keukens en vorige week Trek en het Hoofdgerecht. Afgelopen weekend was het in Utrecht weer[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comDe laatste weken heb ik verschillende malen orzo klaar gemaakt. De eerste 2 keer met een saffraansausje (deze zal ik een andere keer posten) en gisteren met[...]
Bron: diningindresses.blogspot.nlZoals al eerder geschreven ben ik een liefhebber van tomaten en veel kruiden! Paella is een gerecht wat heel goed in dit straatje past. Paella een authentiek[...]
Bron: diningindresses.blogspot.nlNa een uitermate prettig verlopen afspraak ergens in West-Brabant, is het dan vandaag toch echt tijd voor een bezoekje aan restaurant Jagersrust te[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 250 g chorizoworst 1 ui 1 rode paprika 300 ml risottorijst 0.05 g saffraan (zakje) 70 g tomatenpuree 750 ml kippenbouillon (van tablet) 300[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 0.05 g saffraan 1 liter hete kippenbouillon 250 g reuzegarnalen (zak à 500 g, diepvries) 6 trostomaten 2 uien 4 tenen knoflook 250 g[...]
Bron: ah.nl