Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
IEDEREEN is druk bezig met de voorbereidingen voor de eindejaarsperiode... Cadeautjes zoeken, het kerstmenu voorbereiden,... Sommigen (zoals ik) vinden dit[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEr zijn vele recepten voor paella, deze is echt een favoriet van ons. De paella is simpel te maken en lekker gevuld met grote garnalen, mosselen en pittige[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlKerst is niet compleet zonder een lekker eten. Ik maakte alvast een diner bestaande uit een voorgerechtje, een hoofd en nagerecht. Niet te ingewikkeld, niet[...]
Bron: biancakramer.blogspot.nlEen heerlijke chili, maar met wat aanvullingen op deze chili . Recepten pas je toch aan in de loop van de jaren doordat je andere ingredienten leert kennen.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlZoals al eerder geschreven ben ik een liefhebber van tomaten en veel kruiden! Paella is een gerecht wat heel goed in dit straatje past. Paella een authentiek[...]
Bron: diningindresses.blogspot.nlEen van mijn lievelings keukens naast de Italiaanse is de Noord- Afrikaanse keuken. Veel kruiden, groenten en verschillende smaken. Heel wat anders als ons[...]
Bron: diningindresses.blogspot.nl♫♫Vandaag is rood. Wat rood hoort te zij-hijn ♫♫ Het rood van rode uien en van rijpe tomaten. In huize Eetplezier wordt vandaag[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHet voordeel van deze tijd, de donkere dagen voor Kerstmis, is dat "wild" en schaal- en schelpdieren goed te verkrijgen zijn. Het is dan ook voor mij een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen witte kerst Voor alle mensen die kerstvakantie hebben, is het nu fantastisch! Maar ja.... moet je wel de weg op (of openbaar vervoer), dan is het minder[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlPittige Vleessalade Ingredienten 1 komkommer 200 g rosbief of ham, in smalle repen 1 rode ui, in smalle ringen 1 rode peper, zonder zaadjes, in smalle reepjes[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlHet voordeel van deze tijd, de donkere dagen voor Kerstmis, is dat "wild" en schaal- en schelpdieren goed te verkrijgen zijn. Het is dan ook voor mij een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe echtgenoot en 'yours truly' hebben hun hart verloren aan de Provence, maar dat wisten jullie al natuurlijk. Wat ik jullie vandaag wil voorstellen is[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.bevoor 4 personen 1 kg. aarappelen, 4 grote preistengels, 500 gram gemengd gehakt, zout, peper, cayenne peper, kaneel en ketchup Voorbereiding Aardappelen koken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 moten zalm (van elk 250 g), 4 rauwe gamba?s, 1 sjalot, 1 teentje knoflook, 5 eetlepels droge witte wijn, 1 theelepel rode peperbolletjes, 2[...]
Bron: smulweb.nlDat ik gek ben op garnalen, moge duidelijk zijn. Ik eet ze altijd graag gemarineerd in wat olijfolie, rode peper, knoflook en verse peterselie, en dan na het[...]
Bron: food-love-happiness.blogspot.com