Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
· 12 gepelde gamba`s met staart · verse peterselie · 2 teentjes knoflook · 2 eetlepels olijfolie · 4 grote aardappels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 gambas , 800 gr krielaardappelen,2 uien, 4 knoflookteentjes,1 bosje koreander,1 bosje peterselie,3 el olijfolie, 1 snuifje saffraan, 4[...]
Bron: smulweb.nlBloemkool is niet één van mijn favoriete groentes. Vroeger thuis kwam het gelukkig niet vaak op tafel en ik heb het nooit gemist ook. Nadat ik eenmaal uit huis[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMeneer was op de Faeröer geweest voor zijn werk en ik had last van lichte jaloezie. Zelf heb ik er ooit aan een klif gestaan, ervan overtuigd dat ik nu echt de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk heb ongeveer 80 kookboeken, een grote stapel kooktijdschriften, een doos met allerlei losse recepten die ik gevonden of gekregen heb en een digitale[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlFriet wie is er niet dol op? Natuurlijk heb je uitzonderingen, maar frietjes met een lekkere dikke klodder mayo behoort toch wel echt tot één van onze guilty[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlDe befaamde salade (of soep) 'fous-y-tout' (smijt alles er maar in) van Madame Françoise Rosière, mijn 'patronne' in de tijd dat ik - ik zal niet zeggen hoe[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlEen 'dure' naam voor een simpel gerecht. Een gratin is een mooi korstje dat in de oven op een gerecht is gekomen - in dit geval een gerecht van aardappelen,[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlReuzenbonen met champignons Dit is een supermakkelijk recept - en superlekker. Ik heb het drie keer gegeten, en drie keer anders. Met 'alleen maar' tomatensaus[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlDit – eveneens vegetarische en licht verteerbare – recept kwam tot me via mijn Australische nichtje (thanks, @Annemieke!) . Ik had het al maanden[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlZoete aardappel is het spannende zoete broertje van de 'gewone' aardappel. Zoete aardappel kan onder de schil zowel wit als oranje zijn, maar beide varianten[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlIk post bijna nooit een recept voor een hoofdgerecht, omdat ik vaak wat eentonig eet.. Rijst met kip en broccoli is nou niet echt bijzonder. Deze keer heb ik[...]
Bron: love-2b-fit.blogspot.nlHet was stil op deze plek de afgelopen week. Het leven had weer allerlei hectische verrassingen in petto voor me. Waarna ik me verlept en uitgebloeid even[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comAlles lijkt weer te draaien, ging toch zomaar mijn laptop kapot. Een nieuwe kopen is niet ingewikkeld, maar dan begint het pas, alles is anders, foto's niet te[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nl