Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 184 recepten
voor 4 personen 60 gr boter 500 gram gedroogde pasta 2 sjalotjes, fijngesneden 2 dl witte wijn 1 ¾ dl slagroom geraspte schil van een halve citroen 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 500 g knolselderij - sap van een ½ citroen - 2 el olijfolie - 1 sjalot, fijngehakt - 100 ml witte wijn - 400 ml kippenbouillon - 75 ml[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 8 personen 2 el olie 1 tl currypasta mild 500 ml kippenbouillon 200 ml kokosmelk 1 citroen, schoongeboend en schil geraspt 8 Gambas met staart 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 middelgrote, gepelde gamba's (ca. 15 g/stuk) 4 loempiavellen 2 sjalotten (50 g) 3 lenteuitjes (50 g) ½ teentje knoflook 50 g[...]
Bron: smulweb.nl300 g. gepelde garnalen 1 pond tomaten 1,5 kg. mosselen 1 pond peentjes 750 g. gamba` s 1 prei 1 pond inktvis 3 uien 1 pond borrelhapjes (tv-sticks kip) 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 g.kabeljauwfilet 300 g.roodbaars 200 g.gamba′s 200 g.mosselen in de schelp 1 dl.olijfolie 2 in ringen gesneden uien 4 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 flinke schouderkarbonades 1 ui (gesnipperd) 2 el bruine suiker 2 el roomboter 2 el witte wijn azijn 2 el citroensap Zeezout Vers gemalen[...]
Bron: smulweb.nl1 kg graten en afval van tong, wijting, griet, tarbot, schol 50 g gesneden ui 10 g peterseliestelen en peterseliewortel 25 g champignons, heel dun gesneden 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1+1/2 kg varkens schouderkarbonade, ontbeend en in blokjes van 3x3 cm gesneden 125 ml sterke rooibostee 5 uien, in dunne halve ringen 375 ml[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 beetje maïzena 300 ml droge witte wijn 1 teentje knoflook 200 gr Edammer kaas (in kleine blokjes) 400 gr Gruyère (in kleine[...]
Bron: allrecipes.nlWe hadden bij de Sligro dorades gekocht, alleen had ik even niet gezien dat ze niet schoongemaakt waren. Gelukkig moest ik werken en mocht P. de vissen[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 2 personen 2 kleine rogvleugels (300 gr. stuk) 200 gr roze garnalen 200 gr champignons (blik) solo 4 eetlepels bloem water citroensap zout peper witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 60 gr boter 500 gram gedroogde pasta 2 sjalotjes, fijngesneden 2 dl witte wijn 1 ¾ dl slagroom geraspte schil van een halve citroen 2[...]
Bron: smulweb.nlWild Zwijnbout met Sinaasappel hoofdgerecht voor ca. 6 personen. Ingrediënten: 1 wild zwijn bout van ca. 2,5 kilo met bot (poulier) zout & versgemalen[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlSpreekt voor zich eigenlijk, beetje rucola in bord, 2 eetrijpe avocado's, doormidden snijden en de pit eruit halen, besprenkelen met citroensap, 100 gram[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 8 personen 200 gr zalmfilet 2 eieren 3 dl slagroom zout peper 16 tongscharfilets 16 gamaba's of grote garnalen met staart 2 dl visbouillon (tablet)[...]
Bron: smulweb.nlGistermiddag rond kooktijd was kleuterlief naar zwemles en lag onze baby te slapen. En ik heb genoten van de rust in de keuken. Geen stuiterend kind op de bank[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlIngrediënten 3 tenen knoflook ½ rood pepertje 1 biologische citroen 250 gr ricotta olijfolie 900 gesn. bladspinazie zout, versgemalen peper 60 gr boter 60[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comAsperges: Ik kan er geen genoeg van krijgen. Het seizoen is nog niet afgelopen en deze heerlijkheden zijn nog steeds verkrijgbaar en smaken naar meer. Vele[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com