Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 120 recepten
voor 12 personen 12 plakken carpaccio van ossenhaas (ca.300 g)* 1½ eetlepel citroensap 4 eetlepels fijne olijfolie 1½ eetlepel verse dille,[...]
Bron: smulweb.nlAls wij vroeger thuis gingen barbecueën 's zomers (en dat was bijna elk weekend) was het altijd al feest, maar de feestvreugde werd altijd nog hoger als er ook[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlHet is inmiddels echt een traditie. Zodra er witte Hollandse asperges van de koude grond te koop zijn, eten mijn moeder en ik asperges met gerookte zalm en[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlAan een pizza met gerookte zalm heb ik bijzondere herinneringen. Een jaar of 15 geleden ging ik met mijn ouders en zusje zoals elke zomer naar Frankrijk voor[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlZelfgemaakte kruidenkaas met een vleugje van jezelf.... Elke week gaan er hier wel 1 of 2 pakjes boursin of andere kruidenkaas door heen. Ik gebruik het door[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlIngrediënten Porties: 3 1 bosje jonge bieten met bladeren 1/2 citroen, uitgeperst 1 bosje radijsjes, in plakjes of stukjes 2 komkommers, geschild en in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Ingrediënten voor de zalm 225 gram grof zeezout 50 gram gele of bruine basterdsuiker wat dillegroen, citroenschilletjes en gekneusde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1/2 chinese kool 1 rode paprika 1/2 verse ananas handvol sesamzaad 1 el sojasaus peper zout 1 el aragide-olie klontje roomboter Voor erbij:[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram aubergines 1 bosje dille 2 bosjes koriander 1 bosje peterselie zout peper olie citroensap knoflook fijngehakt toost Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nlKnoflook Wij zijn gewend om veel knoflook te eten en kijken niet op een paar teentjes meer of minder! Daarom ging ik voor dit recept direct monter aan de slag[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlWijnbladen, witte rijst, 1 bosje peterselie, 1 bosje mint, 1 bosje dille, zout en peper en een beetje citroensap Hulpmiddelen Rijstkoker, stoompan en een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 bagels - 100 gram roomkaas - 1 theelepel citroensap - 1 eetlepel vers geknipte bieslook - beetje melk - 100 gram gerookte zalm - zout -[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 20 225 gr light roomkaas, zacht gemaakt 110 gr gerookte zalm, fijngesneden 2 1/2 eetlepels kappertjes 1 eetlepel kappertjes sap 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 1 1/2 (400g) blikken kikkererwten, gespoeld en uitgelekt 1 stengel bleekselderij, gehakt 1/2 ui, gehakt 1 eetl mayonaise 1 eetl[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 moten zalmfilet, olijfolie, citroensap, grof zeezout, versgemalen peper, dille en als je dat lekker vindt: knoflook. Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1/2 citroen 2 x 100 g Hollandse garnalen 1/2 zakje verse dille ((a 15 g), fijngesneden) 12 sprietjes bieslook (in stukjes) 1/2 komkommer[...]
Bron: ah.nlIngrediënten: 600 g witvis of zalm 1 rode peper 1 knoflookteen 2 takjes dille 1 el kappertjes 4 bosuitjes zout, peper sla 8 el mayonaise 1 citroen 1 tl mosterd[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze gevulde wijnbladeren of sarma (officieel yaprak sarması maar vaak worden ze ook 'dolma' genoemd) zijn één van de bekendere gerechten uit de Turkse keuken.[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nl