Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
voor 2 personen 1 el olijfolie; 1/2 doosje kerstomaatjes (gehalveerd); 5 dl tomatensap; 1 el witte balsamico-azijn; 1 tl tabasco; 2 el wodka; versgemalen[...]
Bron: smulweb.nlZondag, maar helemaal geen zonnige dag. Geen weer dus om te fietsen, een terrasje te doen of in mijn luie zetel buiten een boekje te lezen. Kokkerellen[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZonder hartjes, ja. Want ik ben behoorlijk a-romantisch en houd niet van ‘klef’. Hartjes in je avondmaaltijd zijn leuk als je zestien bent. Maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk blijf volop genieten van het wildseizoen! Dit keer een recept met hazenrugfilet. Vorig jaar maakte ik dit recept van hazenrugfilet met pancetta en[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlZo rond Kerstmis blader ik mijn kookboeken en -tijdschriften weer eens door op zoek naar feestelijke recepten. Maar voor sommige recepten wil ik niet wachten[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlWat is dit toch een gezellige, maar drukke periode. Daardoor ook niet zoveel tijd voor nieuwe gerechten. Maar gisteren hebben we deze overheerlijke,[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEr gaat niets boven een simpel maar heerlijk dessert. Deze aardbeien met mascarpone zijn lekker zomers en makkelijk te maken. Ik had nog nooit eerder aardbeien[...]
Bron: perfecthousewife2b.blogspot.nlEton mess; een klassiekertje met aardbeien, schuimpjes en slagroom. Extra lekker nu de aardbeien in overvloed zijn! Binnen 10 minuten heb je een ontzettend[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlZijn 't Mossels of Mosselen ? Er bestaat een Facebook-pagina die 'hetzijnMosselS' heet. Zij claimen het te weten; mosselen is een werkwoord. Ik mossel, jij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDe Artisjok is een distel en het gedeelte dat we eten is de jonge bloemknop. Deze moet op tijd worden geplukt; als de plant doorgroeit gaan de blaadjes open en[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlWe hebben het al eerder gedaan en dat beviel zo goed, dat we gisteren op herhaling zijn gegaan: bonuskoken. Eigenlijk is het niets meer dan een soort[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comIn een hoekje van mijn vensterbank ligt altijd een stapeltje kookboeken en tijdschriften binnen handbereik. 's Avonds na het eten blader ik die door op zoek[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlGisteravond een zeer geslaagde aspergeworkshop gehad bij de Appelhof in het buitengebied van Zeewolde die georganiseerd werd door de Betuwe Expres, mijn[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlOp zondag 27 september hebben Nathalie en ik een workshop "Bakken met Menno" gevolgd bij De Kookerij Culinary College in Noordwijkerhout. Deze workshop was een[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlZijn 't Mossels of Mosselen ? Er bestaat een Facebook-pagina die 'hetzijnMosselS' heet. Zij claimen het te weten; mosselen is een werkwoord. Ik mossel, jij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl