Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Iedere tweede zondag van de maand, van oktober t/m maart, organiseert Bibliotheek Hoogeveen een Bordje Cultuur , een culturele activiteit voorafgegaan door een[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIk mopper wel eens dat er hier, in deze regio, zo weinig bijzondere producten te krijgen zijn. Het voordeel daarvan is wel dat iedere keer als ik in een[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlSinds ik een beetje handigheid heb gekregen in het maken van pizza's, mogen er geen (semi-verse) supermarktpizza's meer op tafel komen. Nu maak ik nog steeds[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlTrek in winterkost! Ondanks dat niet alle bomen kaal zijn, kun je merken dat we alweer wat verder in de herfst zijn belandt. Het wordt al eerder donker en de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBenodigdheden voor romige paddenstoelensaus met misome en casselerrib Misome uit de Odin-tas Sinds kort hebben wij een Odin-groentenabonnement. Een kleine[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlWordt Valentijn gevierd ten huize Donna Caramella? Toch wel. Ik zeg niet nee tegen een mooi boeketje met rode rozen ! Heb ik dan een bijzonder Valentijns diner[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beSpaanse blauwschimmelkaas Cabrales, gewikkeld in esdoornbladeren Vorige week tijdens een Port workshop heb ik voor het eerst de Crusted Port van Niepoort zelf[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlVrijdag 11 oktober heb ik tijdens de wijn & spijskring in het Meisjeshuis wat nieuwe smaak-ontdekkingen laten proeven. Zowel op het gebied van eten als van[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlKun jij daar ook zo van genieten? Een pakketje bij de post! Soms valt het een beetje tegen (vooral als het voor je man blijkt te zijn ;-)), maar soms overtreft[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.comSpaanse blauwschimmelkaas Cabrales, gewikkeld in esdoornbladeren Vorige week tijdens een Port workshop heb ik voor het eerst de Crusted Port van Niepoort zelf[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlHoe toepasselijk is de titel van het boek van Remco Campert dat dit jaar centraal staat in de campagne van Nederland Leest: het leven is vurrukkulluk. Vanaf[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlVoor bij de borrel! Roquefortkoekjes Voor een stuk of 25 koekjes 100 gr roquefort of ev een andere blauwschimmelkaas 100 gr zachte roomboter 2 el slagroom 1[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDinsdag is bladgroentedag hier. Dan ben ik op de markt geweest en koop ik vaak andijvie of spinazie. Het afgelopen jaar zoek ik er vaak nieuwe recepten bij ([...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlVorig weekend kwam ons achtjarig kleindochtertje Loes binnen met een doos zelf gezaaide, zelf gekweekte en zelf geoogste radijsjes! Of mammie daar iets kon mee[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beWist je dat we eten met al onze zintuigen? We gebruiken onze ogen, neus, tong, oren en handen/mond als we eten. Onze ogen kijken in de vitrine naar iets dat[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nl