Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 95 recepten
Een poosje geleden kocht ik een rijskastje ( inklapbaar ) van Brod & Taylor. Ik heb toen beloofd er een stukje over te schrijven. Foto van de officiële[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlVandaag stond in het teken van het bakken van twee Pane della Sicillia , een met tarwebloem en de tweede met lemairemeel. Ze zijn beide zeer goed gelukt. Net[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlDe laatste twee weken brachten we door in 'la douce France', om precies te zijn in de Provence. We leefden er als 'God in Frankrijk'. Althans, dat gevoel[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlAls je zin hebt in een lekker broodje dit weekend probeer dit recept dan eens. Het brood is licht verteerbaar en smaakt heerlijk. Alleen een wat roomboter erop[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlEen poosje geleden bakte ik de Amandeltulband van Rutger en die vonden we zo heerlijk dat ik me voornam vaker tulband te bakken. Omdat ik er nog niet zo heel[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlWalzubol staat voor waldkron zuurdesembol. Soms moet je wat als het gaat om het verzinnen van nieuwe broodnamen. Deze bol is een variant op een variant op een[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlNa al die heerlijke broden met pitten, zaden en zuurdesem werd het weer eens tijd voor een 'gewoon' brood van meel, water, gist en zout. Omdat ik melkpoeder[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlToen ik begon met het bakken van brood besefte ik niet dat er zoveel variatie mogelijk was met zo weinig grondstoffen: meel, gist, water en zout. Dit brood is[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlSinds kort heb ik de beschikking over een inklapbaar rijskastje en ben ik aan het uitvinden wat ik er allemaal mee kan. Dit is het eerste brood dat in het[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlVoor de foodblogswap van mei mocht ik koken van Myfoodblog van Judith. Recepten uitproberen is haar niet vreemd, met een familie vol met food professionals.[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlDit brood is een variant op de 'woeste knoest' uit het boek 'Ik bak geweldig, jij trouwens ook' van Edwin Klaasen. De woeste knoest heb ik inmiddels 2 keer[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlMijn man wilden 'gewoon volkoren brood', en omdat er veel restjes meel in de kast stonden, werd dit het resultaat. Er zitten verschillende meelsoorten in en[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlHet eerste brood dat ik bakte en op dit blog zette was rozijnenbrood . Het recept kwam van Levine en het brood was een groot succes. Er volgden meer[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlAls je zuurdesem ververst, gooi je meestal een deel weg. Toen ik laatst ergens las dat iemand er 'pancakes' mee bakte, kwam ik op het idee eens te proberen met[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlAl eerder maakte ik een brood met bier Robuust Landbrood . Dat beviel toen erg goed, maar toch kwam het niet in me op vaker met bier te bakken. Tot afgelopen[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nl