Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
We smelten de kazen ! De Sigi's zijn behoorlijk Kaas-minded. Sinds kort is de Truffelkaas niet aan te slepen. De oude Truffel uit Umbrië doet het goed bij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlMet dit voortreffelijke recept van Joep Habets heb je voor twee keer plezier, een keer de stooflapjes en de andere keer Bolognaise saus voor over de pasta.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl"Zal ik je leren hoe je een haas moet villen ?", werd gevraagd. "Nee dank je, een andere keer maar", was mijn antwoord. Zelf de haas villen, is nog een stap te[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHoewel het huidige weer het anders voorstelt, het is toch echt najaar. De kalender geeft aan november en dat is tijd voor wild. Niet dat ik dat zelf vaak wild[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHollandse Stoofschotel van Ree met Kastanjechampignons. Ingredienten: 2 flinke eetlepels boter. 100 gram (verse) zilveruitjes. 200 gram kastanjechampignons 600[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIngrediënten voor 3 personen 500 à 600 gram hertenstoofvlees (hertengoulash) in blokjes 250 gram Tagliatelle all'uovo (eipasta) 2 el boter 1 ui, gesnipperd 1[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlGezond eten onderweg is vaak lastig als je je hier niet op voorbereid. Al snel grijp je naar een zak dropjes of ander snoep en drink je te weinig. Ook het[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlIngrediënten voor 3 personen 500 à 600 gram hertenstoofvlees (hertengoulash) in blokjes 250 gram Tagliatelle all'uovo (eipasta) 2 el boter 1 ui, gesnipperd 1[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlCoq au Vin Coq au vin is een bekend Frans gerecht. Het bestaat uit een in stukjes gesneden haan (of kip) met in vieren gesneden kleine champignons, diverse[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl"Zal ik je leren hoe je een haas moet villen ?", werd gevraagd. "Nee dank je, een andere keer maar", was mijn antwoord. Zelf de haas villen, is nog een stap te[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWat te doen met een fles rode wijn waar een paar glazen uit zijn. Opdrinken is geen optie, door de gootsteen spoelen kan altijd of je gebruikt het in een[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlEen gezellige avond met drie buurtjes. Het menu was: Vichyssoise en Haverbrood Pasteitje met ‘Kip’ragout en Veldsla met Vlierbes-balsamicodressing[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nl1 dl tomatenketchup. 1 eetl fijngehakte marjolein. 1 eetl fijngehakte basilicum. 2 eetl olie. 2 eetl rode wijnazijn. 0,5 eetl honing. 1 laurierblaadje. 50 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 varkenswangetjes-12 eetlepels spekblokjes-12 eetlepels zilveruitjes-1 bakje champignons-2 dl rode wijn- 8 eetlepels bruine suiker-1,5 dl[...]
Bron: smulweb.nlEen gezellige avond met een leuk groep mensen. Een van de gasten wilde graag glutenvrij. Ik maakte het hele menu glutenvrij, behalve het brood. V oor haar[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nl