Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ingrediënten 1 pak pompoen (450 g, diepvries) 2 friszure en knapperige appels ((bijv. Granny Smith), in blokjes) 2 el olijfolie 2 tl gemalen komijn[...]
Bron: ah.nlHet is nog steeds koud buiten en er lijkt maar geen einde te komen aan de Winter. Afgelopen week zijn we (om Carnaval te ontvluchten) een paar dagen naar[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlNa een eerste turbulent jaar in Amsterdam te hebben overleefd moest ik om diverse redenen verhuizen. Op wonderbaarlijke wijze werd mijn nieuwe huis de kelder[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlHet recept voor chips vond ik op het blog: Op Weg Naar Vegan . Ik ben er erg blij mee, want de kids willen het liefst Chips met een hoofdletter C op zaterdag[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlOmdat ik vandaag 10 km ging hardlopen, wilde ik gisteren iets eten wat goed past bij hardlopen. Op Eat.run.love kwam ik dit lekkere recept tegen. Je kunt rode[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet was een week van salades onder het motto: "kleine moeite, groot plezier" bereidde ik een salade met worst en appel, een salade met kip en appel en een[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comMet behulp van Chili ben ik een groot deel van mijn tweede jaar in Amsterdam doorgekomen. Het is voor mij een zomers-winter gerecht. Ik woonde toen in een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDe Avocado komt oorspronkelijk uit Midden-Amerika, uit het gebied wat nu Mexico en Guatamala is. Een Avocado werd door de Indianen aldaar Ahuacatl genoemd, wat[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlZuurkool met wortel, aardappels, amandelen en blokjes gebakken tofu Het is zo simpel dat ik ervan overtuigd was dit recept al lang te hebben gegeven. En aan de[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlEen makkelijke stamppot die trouwens ook prima in de zomer past. In de verte, en met goede wil, zou je er het Indiase gerecht Saag (of Palak) Paneer in kunnen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe befaamde salade (of soep) 'fous-y-tout' (smijt alles er maar in) van Madame Françoise Rosière, mijn 'patronne' in de tijd dat ik - ik zal niet zeggen hoe[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlGewone dingen maar toch ook weer een paar nieuwigheden kwamen er op de (tuin) tafel de voorbije week. Wat aten we zoal? Kokos-rabarbertaartjes. Van de[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beRode ponen uit Amstelveen... Wij waren vandaag in Amstelveen op zoek naar winterlaarzen. We lopen dan altijd even langs de ruimgesorteerde viswinkel. En[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZonder hartjes, ja. Want ik ben behoorlijk a-romantisch en houd niet van ‘klef’. Hartjes in je avondmaaltijd zijn leuk als je zestien bent. Maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWanneer je, zoals ik afgelopen weekend, een berg aan het opfietsen bent met een stijgingspercentage van tussen de 7 en de 11% en dat over een afstand van 21[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen 400 g vastkokende aardappels 400 g snijbonen 65 g zonnebloempitten 250 g cherrytomaten 2 kropjes little gem 1 appel, Granny Smith 0.5 bosje[...]
Bron: smulweb.nlbissara maken... Lisette vrouw - moeder - zus - tante - docente - creatief - gewichtsconsulente - broodbakken - groentetuintje - voeding - sport Het was een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl