Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
voor 4 personen 750 gram wild (ree of ander wildsoort) 50 gram gedroogd eekhoorntjesboord 125 gram mager gerookt spek 2 el reuzel 6 jeneverbessen 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: 500 g rundergehakt 2 blikken bruine bonen 1 rode of groene paprika, in stukjes 1 prei, gesneden 1 rode peper, ontdaan van zaden en fijngesneden[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten ½ dunne prei 8 bolletjes stemgember (+ 2 el siroop (uit pot)) 1 theelepel gemberpoeder 2 theelepels chilipoeder ½ theelepel piment[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 duopak gerookte spekblokjes (250 g) 2 uien (gesnipperd) 1 schaal kipdrumsticks (575 g) 1 zak minikrieltjes (700 g) 1 bakje champignons[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g saucijsjes 1 prei (in ringen) rode peper (gemalen) 2 potten kapucijners (a 720 g) 100 g ontbijtspek (plakjes) 2 uien (in ringen) 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 rode ponen (schoongemaakt) zout bloem 4 eetlepels olie 4 eetlepels droog witte-brood-kruim of paneermeel 1 eetlepel gehakte peterselie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg rundsgebraad, wat olie om te braden, 1/2l vleesbouillon, 1 etl. bloem. Marinade : 2 uien, 2 wortelen, 1 prei, 1/4 knoselder, 2[...]
Bron: smulweb.nl*Voor wijnbouillon: -1,5 fles rode wijn (bordeaux, -2 dl. water, -1/4 winterwortel, -1 prei, -5 takjes peterselie, -2 theel. paprikapoeder, -1,5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 hazenachterbouten, ontvliesd door de poelier 100 g bloem 25 g bittere chocolade 50 g rode bessengelei VOOR MARINADE 1 l rode wijn 2 el azijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 rode ponen (schoongemaakt) zout bloem 4 eetlepels olie 4 eetlepels droog witte-brood-kruim of paneermeel 1 eetlepel gehakte peterselie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ui Wortel Prei Olijfolie Lamsbotten Tijm Rozemarijn Rode wijn Peper en zout Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine én de Smulweb[...]
Bron: smulweb.nl*Voor wijnbouillon: -1,5 fles rode wijn (bordeaux, -2 dl. water, -1/4 winterwortel, -1 prei, -5 takjes peterselie, -2 theel. paprikapoeder, -1,5[...]
Bron: smulweb.nl