Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 500 g lamsfilet, 350 g kipfilet, 1 el aromapoeder (vegeta), 200 g verse rode paprika, 150 g ui, 100 g sperziebonen, 100 g prei, 80 ml Japanse[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 375 g tofu naturel 100 ml roerbakolie 2 cm verse gemberwortel (geraspt) 2 bosuitjes (in schuine ringetjes) 1 winterwortel (in dunne schuine[...]
Bron: ah.nlgevulde koolrolletjes 8 bladeren van een spitskool, 120 gram gedroogd sojagehakt, 50 gram gedroogde paddestoelen, olie, 1 ui gesnipperd, stukje gemberwortel[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl1liter groentebouillon, 1 eetlepel maizena opgelost in een beetje koud water, theelepel sesamolie, 1 rode ui gesnipperd, 1 groene paprika in dunne reepjes, 3[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlNadat ik vorig jaar heb geroepen dat ik het 'sloop' hout zou hergebruiken voor een of ander project moet ik er wat mee. Het eerste te vervaardigen product[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comvoor 12 personen Ca. 225 gr. voorgeweekte haaievin ca. 225 gr. voorgeweekte vissehuid Basis 6 schijfjes gember 1 eetlepel kookwijn of sherry 3 kopjes water[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 grote kastanjechampignons - 100 gram kipfilet - 120 gram Noorse garnaal - 3 waterkastanjes uit blik - 1/2 blikje bamboescheut uit blik - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 grote kastanjechampignons - 100 gram kipfilet - 120 gram Noorse garnaal - 3 waterkastanjes uit blik - 1/2 blikje bamboescheut - 2 bosuitjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 centimeter gemberwortel 2 vleesbouillontabletten 4 shii-takes, gedroogde, ongeweekte 200 gr. bieflapje 3 bosuitjes 2 grote knoflooktenen 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr Chinese paddestoelen 600 gr magere runderlapjes 1/2 rode, groene en gele paprika 10 lente-uitjes 250 gr bleekselderij 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen Ca. 225 gr. voorgeweekte haaievin ca. 225 gr. voorgeweekte vissehuid Basis 6 schijfjes gember 1 eetlepel kookwijn of sherry 3 kopjes water[...]
Bron: smulweb.nl